luni, 28 decembrie 2015

IPS Ioan Selegean, mitropolitul Banatului, cere sprijinul credinciosilor sa sustina initiativa de schimbare a constitutiei astfael incat sa nu poata fi lasata posibilitatea legiferarii homosexualitatii.     In urma marturisirii pozitiei ferme, de catre BOR, in ce priveste legiferarea homosexualitatii, Statul Roman, bagand la inaintare ONG-urile sorosiste, a oprit finantarea Bisericii Ortodoxe de la bugetul de stat. Cu toate cestea ierarhia BOR isi mentine pozitia de opozitie fata de legiferarea acestei anomalii. 

     Mitropolitul Ioan Selegean al Banatului cere schimbarea constitutiei astfel incat sa se specifice clar ca familia trebuie sa fie formata din barbat si femeie:

duminică, 27 decembrie 2015

Sfantul Stefan, primul diacon si martir al Bisericii

Sfantul Stefan este praznuit pe 27 decembrie, in a treia zi dupa Nasterea Domnului. Parintele Nicolae Steinhardt, facand diferenta intre cele doua verbe vecine, dar nu identice, “a sedea” si “a sta”, ne descopera de ce Sfantul Stefan este sarbatorit dupa Nasterea Domnului si Soborul Maicii Sale. “A sedea”, spune parintele, inseamna in limba romana a se afla asezat pe ceva (un scaun, o banca, o lavita … ), iar “a sta” inseamna a se tine in picioare, vertical. In textul de la Fapte, 55-56 se spune: “A vazut slava lui Dumnezeu si pe Iisus stand de-a dreapta lui Dumnezeu.

sâmbătă, 26 decembrie 2015

Sfantul Nicodim de la TismanaCea mai veche relatare păstrată a vieţii Sfântului Nicodim ne-o dă într-o formă rezumată Paul de Alep în 1654. El relatează tradiţia păstrată în Tismana, la două veacuri şi jumătate de la moartea Sfântului.
În afară de racla de argint de la Tismana din 1671, ce redă episoade din viaţa cuviosului, a mai existat o viaţă aghiografică în slavoneşte scrisă de ucenicii sfântului, dar care s-a pierdut şi pe care o citează ieromonahul Ştefan în biografia Sf. Nicodim, scrisă de el în 1838.

La  1767 ieşea din tiparniţa de la Râmnic, «Slujba Osebită» a Cuviosului Nicodim Sfinţitul, în care este cuprinsă şi o biografie elogiu a acestuia, scrisă de Partenie

vineri, 25 decembrie 2015

Nasterea Domnului, bucurie tuturor!

Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos este prin excelenta evenimentul din istoria mantuirii care aduce cea mai mare bucurie in sufletele si in casele credinciosilor. Daca la Paste bucuria vine dupa o saptamana de tristete din cauza patimirilor indurate de Domnul nostru Iisus Hristos, Craciunul nu este umbrit de nicio urma de tristete si este trait din plin ca sarbatoare a bucuriei de copii si de parinti deopotriva.

luni, 21 decembrie 2015

Golul produs la bugetul statului de mafia din industria farmaceutică trebuie compensat cu tăierea Bisericii Ortodoxe de la finanțări. Asa a decis noul primministru Ciolos pe care Iohanis l-a acreditat să-si facă treaba in acest sens.Jurnalistul George Damian atrage atentia mafiei din sistemul sanitar. Propaganda anti ortodoxa din ultima perioada este creata pentru a se invoca motive de deturnare a fondurilor catre interese financiare majore. Cine sta in spatele acestor interese? Mai are rost sa intrebam? Se stie ca marii magnati ai industriei farmaceutice investesc in orice pentru a se imbogatii. Chiar si atunci cand trebuie gasit țapul ispăsitor al dezastrului. Pentru ca e bai bine să tragi cu un glont sa impusti doi iepuri, magnatii industriei farmaceutice impreuna cu presedintele tarii, Soros si alte interese antiromanesti s-au gandit sa arunce mortul in ograda Bisericii Ortodoxe. Astfel au facut cu totii front comun impotriva Bisericii Romane. Pentru a compensa furtul de la stat s-au gandit sa taie Biserica de la finantari ca, vezi Doamne, ea e vinovata pentru gaura de la bugetul de stat:

sâmbătă, 19 decembrie 2015

Schitul privat al preotului Emanuel Oros – sfintenie sau inselare?
Schitul privat de la Prilog Vii functioneaza clandestin la marginea unei paduri in apropierea manastirii Portarita. Vietuitorii de acolo considera ca parintele lor e plin de harisme si tot ce face e cu binecuvantarea lui Dumnezeu, iar cei care nu le impartasesc parerile sunt rauvoitori si inselati de diavol. Biserica Ortodoxa nu a fost solicitata pentru functionarea acestui lacas care, de altfel, functioneaza fara acordul canonic al Bisericii. Fosti vietuitori care au plecat de acolo spun ca nu ii deranja faptul ca e necanonic, ci felul in care conducatorii acestuia “se jucau” cu mintile lor.


joi, 17 decembrie 2015

In Siria femeile au pus mana pe arme pentru a apara dreptul viitoarelor generatii de a putea crede in Iisus Hristos     In Siria crestinii se apara cu mana pe arme. NATO si UE sustin terorismul creat de ISIS "datorita" unui contract. Ne intrebam daca Turcii au luat singuri decizia de a se impotrivii Rusiei care vrea sa apere guvernul sirian? Nu, cu siguranta ca Turcia nu a facut totul dupa capul ei. UE sustine lupta islamului impotriva crestinismului in Asia, dar si raspandirea islamului in unele tari crestine europene. Miza e clara. Totul recurge la ban, la putere, la stapanire. Crestinii din Siria au ajuns sa accepte ca si femeile sa mearga la razboi pentru a-si apara credinta. Daca lupta ISIS e islamizarea, iar a UE e puterea, crestinii din Siria lupta doar pentru un singur lucru. Sa isi apere dreptul cpoiilor lor de a putea crede in viitor in Iisus Hristos. Vedeti exemplul Babyloniei:

Ele sunt femeile crestine care au pus mana pe arme pentru a lupta cu ISIS

Babylonia nu regreta deloc faptul ca a lasat in urma doi copii si slujba de coafeza pentru a se inrola intr-o militie crestina ce lupta in Siria impotriva gruparii teroriste Stat Islamic. Soldatul de 36 de ani ce face parte din minoritatea crestina siriaca din nord-estul Siriei considera ca lupta pentru a face un viitor mai sigur pentru copiii ei.

marți, 15 decembrie 2015

O "intelectuala" greco-catolica ataca Biserica Ortodoxa Romana conform devizei sorosiste: "vrem spitale, nu catedrale". Sociologul Marius Pileanu apara Biserica.

      Sociologul Marius Pileanu in emisiunea "Dincolo de stiri", din 12 decembrie 2015 reralizata de Cristina Topescu la Antena3, fata in fata cu greco-catolica Monica Pop (de profesie medic). In emisiune greco-catolica Monica Pop ataca Biserica Ortodoxa pe care o acuza ca este finantata de Statul Roman pe nedrept conform lozincii "Vrem spitale, nu catedrale" scandate de gruparile homosexuale si antiortodoxe finantate de americanul Soros. Moderatoarea Cristina Topescu sustine partea doamnei doctor Monica Pop, incercand sa "desfiinteze" Biserica Ortodoxa Romana. Urmariti isteria "intelectualei" greco-catolice.

 Vedeti filmarea integrala:

duminică, 13 decembrie 2015

Situatia crestinilor din Asia in urma implicarii militare a SUA.De ce-i abandonăm pe creștini?

Cu toate aceste discuții moralizatoare pe care le-am auzit despre refugiații musulmani ce vin din Siria, cine mai vorbește despre creștini? De-a lungul ultimilor ani, nici un grup religios nu a fost mai persecutat în tot Orientul Mijlociu decât creștinii. Și, totuși, aproape nu se vorbește deloc despre aceasta.

Este adevărat, modul evreiesc de a pune problema nu este „ori una, ori cealaltă”. Se presupune că suntem la fel de preocupați de soarta tuturor. Deci, cu toate aceste sentimente frumoase pe care atât de mulți evrei americani le exprimă față de refugiații musulmani, de ce nu au loc în inimile noastre și creștinii oprimați?

Din nu se știe ce motive, noțiunea de „musulmani în suferință” pare să rezoneze mai mult cu inimile liberale decât „creștini în suferință”. Poate că musulmanii par mai “exotici” sau “neînțeleși”; poate e din cauză că mulți liberali îi disprețuiesc pe creștinii fundamentaliști din America, cu ale lor manifestări anti-avort și anti-homosexualitate.

vineri, 11 decembrie 2015

Patriarhia Romana sustine victimele comunismului. Anul 2017 va fi inchinat in cinstea luptatorilor anticomunisti.Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a luat o hotărâre de importanță istorică. Astfel, în ședința de lucru al organismului care păstorește românii de credință ortodoxă, s-a hotărât ca anul 2017 să fie considerat an omagial al Patriarhului Justinian și al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului în Patriarhia Română, arată un comunicat postat pe siteul Basilica.
Patriarhul Justinian a fost primul patriarh al Bisericii Ortodoxe de după instalarea regimului comunist. Acest ierarh al Bisericii, deși acuzat că "a pactizat" cu regimul de ocupație, a fost considerat un adevărat dușman de către comuniști.

miercuri, 9 decembrie 2015

“Schitul” privat al preotului Emanuel Oros cade sub incidenta grava a canoanelor bisericesti. Episcopia de Maramures si Satu Mare este pusa in fata unei situatii fara precedent.Cazul lacasului monahal privat de la Prilog Vii, judetul Satu Mare, este considerat de catre conducerea Bisericii Ortodoxe un act de indisciplina a preotilor care slujesc acolo, dar si a “laicilor” care sunt proprietari in acte. Vietuitorii acelui “schit” intra sub incidenta canoanelor Bisericii Ortodoxe care condamna complicitatea acestora. Randuielile bisericesti sanctioneaza altarele construite fara acordul episcopului locului recunoscut canonic de catre Sinodul Bisericii Ortodoxe. Situatia de la Prilog Vii este fara precedent in istoria Bisericii Ortodoxe Romane. La Prilog Vii altarele clandestine au fost ridicate tocmai de catre membrii ai BOR (laici si clerici). Preotul Emanuel Oros sustine ca e victima unor atacuri nejustificate si indiferent ce ar fi "voi ramane in picioare". 
In urma cu peste sapte ani, preotul Emanuel Oros de la parohia Mesteacan, impreuna cu cateva fete, a inceput ridicarea unui lacas de rugaciune. Ulterior acolo si-au gasit adapost si cativa baieti care muncesc si se roaga imitand viata de manastire. Povatuitorul duhovnicesc al acestora este preotul de mir Emanuel. Stareta acestui “schit” privat este tocmai proprietara in acte, Maria, o ucenica fidela si foarte apropiata a preotului Emanuel. Ea nu e calugarita si nici nu a stat intr-o manastire, astfel experienta sa in ce priveste viata monahala este pusa sub semnul indoielilor.

luni, 7 decembrie 2015

Vrajitorie si sarlatanie la mica publicitate prin ziarePentru a se mari, dati clik pe imagine

 Tot mai des vad in presa anuntul publicitar cu o maica ce “rezolva” problemele oamenilor. 

O escrocherie pe care o mana de sarlatani o practica de mai bine de zece ani prin intermediul presei. 
 

O calugarita adevarata nu cauta publicitate, nu se foloseste de necazurile oamenilor pentru a castiga bani de pe urma lor. Pentru a afla cine este aceasta asa-zisa maica cu sfintenii de neinlocuit am sunat-o la numarul de telefon afisat in raclama publicitara:

sâmbătă, 5 decembrie 2015

Idei din Sfintele Evanghelii la Sf. Ierarh Nicolae ale PS Ioan Mihălțan

Sfântul Ierarh NicolaeEv. Luca VI, 17-23

 
1.Faptul că mulțimile alergau după Mântuitorul ca să-L asculte denotă că El vorbea în mod deosebit așa cum se spune că „vorbea cu putere”, „niciodată n-a vorbit cineva ca omul Acesta”. Un îndemn rămâne în cultul Bisericii dat de către episcop diaconului: „să-ți dea ție cuvânt cu putere multă”.

2.Nu numai că vorbea cu putere, dar și avea putere binefăcătoare de a-i mântui pe oameni de suferințele lor, de

vineri, 4 decembrie 2015

"Nevinovatii" si "victimele" incidentului din Grecia acuza episcopia de care apartin canonic ca nu le ia apararea. Ce se urmareste prin scrisoarea fratelui preotului Emanuel Oros adresata enoriasilor in presa satmareana. Invitatie la o dezbatere despre cazul "schitului" necanonic de la Prilog Vii.Am primit pe adresa redactiei articolul de mai jos. Autorul fiind un absolvent al facultatii de teologie din Cluj-Napoca. In convorbirile telefonice, Daniel Vladean ne spune ca a participat de cateva ori la maslurile din parohia Mesteacan, jud. Satu Mare. Articolul a aparut in 24. oct. 2015 intr-un ziar local din Maramures, inainte de intoarcerea din Grecia a celor trei preoti acuzati de complicitate la furtul sfintelor moaste a Sfantului Haralambie. Il vom publica asa cum l-am primit: 
Fratele preotului Emanuel Oros a trimis presei un mesaj prin care manipuleaza credinciosii ortodocsi si intarata la nesupunere. Ce ascunde fratele preotului colectionar de sfinte moaste.
     Am citit pe internet si in ziarele locale satmarene o scrisoare prin care fratele unuia dintre preotii arestati in Grecia pentru furtul moastelor sfantului Haralambie incita enoriasii impotriva ierarhiei bisericesti. Acesta considera ca mai marii Bisericii ar fi avut obligatia sa-i apere fratele acuzat de complicitate la furtul acelor moaste.

     Cui i se adreseaza mesajul si ce scop are? Se adreseaza credinciosilor ortodocsi pe care ii indruma religios fratele sau. Scopul este clar, preotul are nevoie de sustinatori pentru o viitoare confruntare. Cu cine si de ce? Aveau nevoie preotii de sustinere scandaloasa din partea enoriasilor? Este nevoie de numar mare de sustinatori pentru a determina intr-un fel sau altul o decizie in instantele laice sau bisericesti?

miercuri, 2 decembrie 2015

Un deputat roman vorbeste in Parlamentul de la Bucuresti despre o initiativa ce ii priveste si pe romanii din Basarabia si Bucovina

Daniel Gheorghe, deputat roman, propune ca Statul Roman sa sustina autonomia culturala, politica, teritoriala a romanilor din Ucraina.

Fragment din discursul prezentat in urma cu o saptamana in Parlamentul Romaniei:


sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Germania returneaza emigranti Sirieni 

Angela Merkel cedează presiunilor interne, iar Germania începe repatrierea refugiaților


Angela Merkel se află într-o situație dificilă în Germania și face față din ce în ce mai greu presiunii tot mai intense din partea aripii de dreapta din partidul său creștin-democrat, care îi reproșează că a permis ca sute de mii de imigranți și refugiați să pătrundă în Germania.

vineri, 27 noiembrie 2015

Islamistii au dat noi martiri Bisericii Ortodoxe in Irak. Manastirea Sfanta Ecaterina a fost bombardata de musulmani.


foto: Stefan Cojocariu

De ziua Sfintei Ecaterina, maicile de la mănăstirea irakiană Sfânta Ecaterina au urmat cărarea muceniciei

Chiar în noaptea prăznuirii Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina, o orientală între orientali, maicile din mănăstirea irakiană au primit cununa ocrotitoarei lor. „Dealul de pietre”, colina pe care era așezată mănăstirea, a fost luat cu asalt. Cupola bisericii închinată Maicii Domnului și chiliile au fost bombardate, ruina așternându-se pe ceea ce odinioară era o mănăstire înfloritoare. 

miercuri, 25 noiembrie 2015

Islamistii incita la crima in Franta.Mesaj video al isis: „Este un miracol. ce mai asteptati, continuati atacurile. otraviti apa si hrana necredinciosilor”

 
    Gruparea jihadista Statul Islamic (SI) a difuzat sambata un mesaj video in care le cere musulmanilor care nu pot ajunge in Siria sa comita atacuri in Franta, dupa ce o serie de atentate teroriste comise vineri noaptea la Paris s-au soldat cu 128 de morti, potrivit unui bilant provizoriu, relateaza Reuters.

„Intr-adevar, vi s-a ordonat sa luptati contra necredinciosilor oriunde ii gasiti — ce mai asteptati? Exista arme si masini disponibile si tinte gata de a fi lovite. Exista chiar si otrava, asadar otraviti apa si hrana a cel putin unuia dintre dusmanii lui Allah”, afirma in mesajul video un militant jihadist, care apare flancat de alti doi membri ai SI.

luni, 23 noiembrie 2015

UE si-a pus in aplicare planul impotriva Bisericii Ortodoxe. In Grecia a inceput cu reducerea numarului de preoti. 
Statul grec lasă bisericile fără preoți: 2300 de biserici ortodoxe nu vor mai avea preot.În prezent, guvernul grec limitează drastic numărul de hirotoniri de noi preoți, din cauza acestui fapt multe parohii rămânând fără preoți. Acest lucru înseamnă că, în unele biserici, duminica nu va mai exista Sfânta Liturghie.

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Justin marturisitorul de la Petru Voda. Marturia unui apropiat.Schimonahul Gurie de la Mănăstirea Sf. Sava (Palestina): Părintele Justin nu şi-a adăpostit conştiinţa la umbra răcoroasă a ascultării înşelătoare. Iar când timpul a cerut-o, a ieşit în arşiţa mărturisirii.
„El m-a dus în casa de ospăţ şi sus, drept steag, era iubirea”(Cântarea Cântărilor, 2:4).


Mi s-a spus să scriu ceva despre părintele Justin, lucru foarte complicat pentru că nu ştii din care latură să-l priveşti ca să poţi pătrunde şi cuprinde ceva cu mintea şi să storci ceva din lucrurile văzute de noi, căci cele nevăzute şi neştiute rămân scrise doar în cartea vieţii şi se vor citi în auzul tuturor în ziua cea înfricoşătoare a Judecăţii celei mari.

vineri, 20 noiembrie 2015

Noua guvernare de la Bucuresti este pusa in situatia sa accepte sau sa refuze propunerea Germaniei de a aduce mai multi refugiati in Romania. Klaus Iohanis nu vrea sa se puna rau cu sustinatoarea sa Angela Merkel.


Cancelarul german, Angela Merkel, nu mai vrea refugiati pe teritoriul Germaniei, relateaza Agerpres.


Aceasta ar fi cerut guvenului de la Zagreb sa tina pe loc cei 2.000 de refugiati, pentru o perioada nedeterminata insa cerinta d-nei Merkel, nu a fost luata in considerare.

joi, 19 noiembrie 2015

Biserica Ortodoxa Romana si-a schimbat purtatorul de cuvant. A fost desemnat Vasile Banescu.    Dupa linsajul mediatic al patriarhului Daniel si denigrarea Bisericii Ortodoxe in mass-media romaneasca, Patriarhia Romana a decis sa aduca in fata presei un laic, profesor de religie si un bun comunicator. 

    Vasile Banescu este si raelizator de emisiuni la Trinitas TV.

    Este prima decizie buna a BOR in ce priveste relatia Bisericii cu mass-media. 

    Ii dorim succes. Dumnezeu sa ii dea cuvant cu putere multa sa poata face fata atacurilor presei si informarii corecte a opiniei publice in ce priveste misiunea Bisericii Ortodoxe Romane.

Înnoirea comunicării, promptitudinea și implicarea mai marea a Bisericii în acest domeniu constituie dezideratele echipei conduse de noul purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, consilierul patriarhal Vasile Bănescu.

marți, 17 noiembrie 2015

Noul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, este adept sectei ezoterice conduse de controversatul Gregorian Bivolaru.Dupa ce Klaus Iohannis a eliminat opozitia politica, a adus la conducerea administrativa a Romaniei pe Dacian Ciolos. Acesta este un adept al sectelor yogha cu origini neopagane orientale. Acum intelegem de ce demonstratii din Bucuresti erau indemnati impotriva Bisericii Nationale si care era motivul implicarii ezoteristilor si homosexualilor in tulburarile create artificial de presa pe motivul victimelelor de la clubul Colectiv. 

 
MARELE SECRET al premierului: Dacian Cioloș și soția sa sunt adepți MISA și ai lui Guru Bivolaru? DEZVĂLUIRI despre legăturile dintre noul prim-ministru și secta porno

Declarativ, actualul premier al României, Dacian Cioloș, nu are nicio orientare religioasă. Pe pagina sa oficială de facebook, rubrica respectivă era trecută între „situație amoroasă” și „sex”. La prima dintre ele, a completat „căsătorit”. La „sex” a scris „masculin”. La „orientare religioasă”, s-a simțit dezorientat și n-a mai trecut nimic, așa că rubrica a dispărut din prezentarea personajului. 

E de înțeles... E cam greu să spui ce orientare religioasă ai, atunci când îl consideri pe Iisus Hristos „guru suprem”, și amesteci, de-a valma, creștinismul cu kamasutra.

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Homosexualii din Romania vor scoli si spitale nu biserici si catedrale. Tot ei mai vor si impozitarea Bisericii Ortodoxe pentru ca nu se supune generatiei rock si homo promovata in presa romaneasca si pe facebook.Remus Cernea - secularist convins
 Cateva statistici care pun in lumina diversiunea antiortodoxa din mass-media romaneasca. De ce in emisiunile de dezbateri, de la posturile TV, nu sunt invitati reprezentanti competenti ai Bisericii Ortodoxe, care sa aduca raspunsuri concrete pentru lamurirea sincera a lucrurilor? Cand mai apare cate un reprezentant ortodox nu este lasat sa vorbeasca de catre moderator sau alti participanti. De ce presa romaneasca sustine campania catolicizanta in detrimentul Bisericii Ortodoxe? Sunt chestiuni care se vor lamuri pe scurt in cele ce urmeaza. 

Mereu cand e vorba de o galceava nu lipsesc si protestatarii de serviciu, aceiasi care mereu fac de rusine tara noastra peste hotare. Pentru un crestin homosexualitatea e un pacat impotriva firii, iar pentru un om cu buna cuviinta, indiferent de religie, aceasta este o imoralitate.

vineri, 13 noiembrie 2015

Demascarea diversiunilor din presa bazate pe lozinca sorosista: "Vrem spitale nu catedrale". Marturia preotului Vasile Birlean(u), care a fost la clubul Colectiv in noaptea incendiului.

     Presa din Romania a instigat o parte a populatiei impotriva Bisericii Ortodoxe. Reprezentantii Bisericii au fost luati cu asalt (prin surprindere) de atacurile presei. Anumite raspunsuri spontane ale unor preoti au fost interpretate tendentios de unii reprezentanti ai mass-mediei.

     In emisiunea REALITATEA SPIRITUALA din 8 noiembrie 2015 de la "Realitatea TV" moderata de George Grigoriu, preotul Vasile Birlean(u) povesteste ce a facut in noaptea incendiului cand a ajuns la clubul Colectiv. In emisiune a fost si arhimandritul Ciprian Gradinaru.


Clubul Colectiv si incendiul care trezeste suspiciuni. Masacru sau accident?

miercuri, 11 noiembrie 2015

De ce romanii nu sunt de acord cu protestul tinerilor bucuresteni. Ce nu au cerut protestatarii de serviciu.


Nu am văzut printre revendicările “revoluționarilor” următoarele cereri cu adevărat revoluționare și în interesul poporului român:

- recâștigarea independenței și suveranității României

- neamestecul ambasadelor în politica internă a României

- excluderea ONG-urilor politice ale lui Soros din viața public

- naționalizarea resurselor naturale, acestea să fie exploatate doar de statul român, în favoarea poporului roman

- naționalizarea băncilor care au fost românești, alungarea cămătarilor internaționali

- țara, președinția, guvernul, serviciile secrete și ministerele să fie conduse de români fiindcă țara noastră se numește ROMÂNIA

- control serios asupra activității serviciilor secrete

- limitarea numărului de servicii secrete la unul singur cu atribuții mixte (intern, extern, antiterorism)

- excluderea masonilor din politică, servicii secrete, armată, poliție și biserică

- răspunderea materială a magistraților pentru erorile săvârșite

Se poate completa…


Ce a remarcat parintele Mihai Andrei Aldea, referitor la tulburarile stradale din ultimele zile de la Bucuresti:


marți, 10 noiembrie 2015

Tulburarile stradale din Romania. Coincidente sau premeditare? Aspecte nestiute semnalate de parintele Mihai Andrei AldeaSă credem în teoria conspirației?

pr. Mihai Andrei Aldea
Zilele acestea am tot văzut şi auzit bănuieli despre faptul că incendiul de la Colectiv ar fi fost pornit dinadins.

Nu ştiu dacă este adevărat sau nu. Dar pentru că mi s-a spus că paranoicii trăiesc mai mult decât oamenii obişnuiţi, mă întreb ce ar fi să credem, fie şi câteva minute, pentru un articol, să zicem, în teoria conspiraţiei.Sau... Nu! Nu există conspiraţii, există doar... coincidenţe.

luni, 9 noiembrie 2015

Marturia unui supravietuitor de la Clubul Colectiv. Paul "Slayer" Grigoriu demasca sistemul corupt si manipularea impotriva Bisericii Ortodoxe Romane.Un rocker care a supravietuit in urma incendiului de la clubul Colectiv arata cum au decurs evenimentele, cum si ce a simtit in contextul celor intamplate, dar si dezgustul fata de manipularea politica pe care presa si unele organizatii o fac impotriva Bisericii Ortodoxe Romane:


Marturia lui Paul "Slayer" Grigoriu:

Partea I, “Faptele” in care se prezinta cum au decurs evenimentele:

Partea II, “Vorbele” in care se arata cum si-au dat toti cu parerea:

Partea III, “Profitorii” in care se arata cum presa a deturnat totul impotriva Bisericii Ortodoxe Romane:
 
Din felul in care sunt relatate evenimentele, si conjuncturile, nu ne putem indoi de buna credinta pe care marturisitorul Paul “Slayer” Grigoriu o face pentru a lamurii cum stau lucrurile in realitate si a impiedica manipularile mediatice ce se fac la aceasta ora in intreaga tara. Cand spun ca e marturisitor sa stiti ca stiu ce spun. Acest om are curajul sa se impotriveasca sistemului. Nu doar atat, o face din convingere. (Marius Pop)

O demascare a manipularilor mediatice: