marți, 19 octombrie 2021

Consilierii USR Beius, Sorin Briscan si Emil Popa, bat câmpii mai rău ca Diana Șoșoacă

Sorin Briscan               Emil Popa
Ei propun un stimulent financiar, dar prin ideologiile partidului subminează educația sănătoasă, promovând ideologia LGBT.

Cei doi consilieri locali de la Beiuș au venit cu propuneri în fața administrației locale de a face învățământul beiușean după standardele Finlandei, Danemarcei si Elveției. Pentru a arăta că au activitate au propus burse elevilor și profesorilor.

sâmbătă, 16 octombrie 2021

Raed Arafat fuge din fața întrebărilor publice. Senatoarea Rodica Boancă a fost scoasă pe "silențios" la emisiunea unde era Arafat.

Ce are de ascuns Arafat?

 
Ieri, în cadrul unei emisiuni TV, un senator al României a vrut să adreseze câteva întrebări în direct secretarului de stat, Raed Arafat. Uimirea cea mare a fost că regia emisiunii, Sinteza Zilei, a închis microfonul senatoarei Rodica Boancă (AUR) pentru a nu il deranja cu întrebări pe domnul Arafat. 

De ce au făcut aceasta? Ce are de ascuns secretarul de stat al României?

Prezentăm mai jos mărturia senatoarei Rodica Boancă:

vineri, 15 octombrie 2021

Atac progresist la adresa Patriarhiei Române. Ce urmărește Recorder prin reportajul "Clanul Marelui Alb"? Cine se află în spatele Recorder?

Omul nou, format după principii neomarxiste, atacă orice este Biserică națională și credință. Astfel BOR devine ținta presei progresiste.

Acțiunea "Recorder" a început la puțin timp după ce Patriarhia Română s-a pronunțat ferm că nu vrea să participe la campania de vaccinare a populației.

 

 Scandalul provocat de Recorder apare tocmai când UE vrea să impună la guvernarea României pe Dacian Cioloș, președintele USR PLUS. Este un subiect care distrage ușor atenția de la noile schimbări politice care se pregătesc în România.

   Recent, canalul de youtube "Recorder" a postat un reportaj legat de corupția din BOR. Ne vom opri puțin la conținutul reportajului, iar apoi ne vom referi puțin și la cine stă în spatele acestuia. Recorder dă impresia că tot ce fac ei este o simplă anchetă jurnalistică fără scopul de a denigra sau a trimite intenționat mesaje subliminale împotriva instituției bisericești. În realitate, "Recorder" a avut mai multe reacții vădite anti ortodoxe de-a lungul timpului.

vineri, 1 octombrie 2021

Liderul AUR Beius, Liana Dumitrache, susține mișcările de protest de la București

Liana Dumitrache afirmă că se intenționează instaurarea unei dictaturi care trebuie oprită sub orice formă, dacă e nevoie chiar și prin proteste masive de stradă.

      Liderul AUR din Beiuș, Liana Dumitrache, s-a adresat publicului pe rețelele de socializare exprimânmdu-se ca fiind susținătoare a protestului din 2 octombrie 2021 care va avea loc, la București, în fața Universității, începând cu ora 17:00.

     Omul politic beiușean susține că urmează o dictatură în fața căreia nu trebuie să se cedeze cu ușurință.

 Astfel, în textul postat pe profilul personal de facebook spunea: