sâmbătă, 28 septembrie 2019

Ce spun USR-istii despre Biserica Ortodoxa.

Sustinatorii LGBT calomniaza Biserica Ortodoxa
 si pretind ca lupta pentru dreptate.

Bob Radulescu, ex-vicepresedinte la USR Cluj: "Sa dam foc la biserici".Mesajul acestui tanar este specific celor care strigau ca vor spitale nu catedrale. Exceptand ura ce se vede in exprimarile acestui tanar, trebuie remarcat ca acesta a fost unul dintre cei mai infocati opozanti ai referendumului pentru familie, dar si sustinator ai casatoriilor intre homosexuali.

Mai multe detalii vedeti aici:

joi, 26 septembrie 2019

Episcopul Sofronie Drincec este propus pentru caterisire.

Trecutul sau controversat arata ca nu e la prima abatere.
PS Sofronie Drincec a calcat pe bec.

Mai multi credinciosi din eparhia ortodoxa a Oradiei cer caterisirea episcopului eretic Sofronie Drincec. Pana in prezent, Sinodul BOR ignora solicitarile acelor enoriasi.
Initiativa apartine nepomenitorilor din Bihor condusi de preotul Cosmin Tripon.
Mai multe detalii vedeti aici:

OBS. 
Acelasi episcop a mai fost propus pentru caterisire de catre vrednicul de pomenire IPS Bartolomeu Anania, mitropolitul Clujului, in urma slujirii acestuia cu episcopul eretic greco-catolic, Virgil Bercea, pe malul Crisului Repede, in Oradea.

sâmbătă, 14 septembrie 2019

Istoria cinstirii Crucii lui Iisus Hristos


Cinstirea Crucii s-a înfiripat din epoca apostolică. Epistolele Sfântului Apostol Pavel sunt pline de citate în care este subliniat rolul Crucii pentru mântuirea nea­mului omenesc.

Faptul că sunt pline catacombele de scrijelituri cu Sfânta Cruce arată cum creștinii persecutați se considerau următori ai Domnului Iisus Hristos, Cel care a pătimit pe nedrept. Acest sfânt simbol îi însuflețea și le dădea puterea martiriului.

miercuri, 11 septembrie 2019

Candidatul susținut de homosexuali la președenția României s-a înfruptat din banii statului. În opinia multor tineri din România, acesta este un luptător împotriva corupției.


A ieșit la suprafață! Fosta firmă a lui Dan Barna, bani grei pentru susținătorii #Rezist și USR
 
Fosta firmă a lui Dan Barna, companie prin care șeful USR a avut mai multe contracte cu statul român, i-a umplut de bani pe susținătorii #Rezist și USR.

Firma prin care prezidențiabilul Dan Barna a luat bani de la Ministerul de Interne, Ministerul Justiției și alte instituții publice continuă seria încasărilor. Asociații liderului USR au umplut de antreprenorii #Rezist de bani europeni. Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG a coordonat proiectul StartUp@Centru, dezvăluie Lumea Politică.

joi, 5 septembrie 2019

Cercetătorii arată că homosexualitatea nu este o formă naturală a vieții


Cel mai mare studiu realizat pe ADN-ul uman: Nu există o „genă gay”.
Orientarea sexuală, determinată de mulți factori non-genetici

Atracţia unei persoane faţă de femei sau faţă de bărbaţi nu este o chestiune ce poate fi definită de o singură genă, ci de multiple regiuni ale genomului şi, ca orice caracteristică umană complexă, de numeroşi factori non-genetici, informează Agerpres.