marți, 30 mai 2023

Pr Macarie Banu. Despre administrarea corecta a Tainei Sfintei Spovedanii si Euharistiei


Mai exista o problema si mai mare, mai mare!
Vine omul saracul, miscat de inger, ajutat de mana Maicii Domnului, de Acopermantul Maicii Domnului, ajutat de toti sfintii din cer si de bunul Dumnezeu vine la duhovnic si acesta: Ai barfit, ai mintit…, altul!

Nu are rabdare sa stea cu el o ora sa curate tot. Si nu numai ca n-a curatat. Ii spune asa:
“-Du-te si te impartaseste!”
Si il impartaseste cu pacate mari, iubiti credinciosi, si il da el sa manance osanda!

Eu sunt pentru Impartasirea continua, stiti lucrul acesta, dar daca il intrebi:

joi, 18 mai 2023

Pastorul calomniator Eugen Olaru refuză să discute față către față cu un preot ortodox. "Chiar nu știu unde au dispărut. Parcă i-a înghițit pământul.", spune preotul ortodox.

Demascarea diversiunilor neoprotestante legat de lăcrimarea icoanei Maicii Domnului de la Nicula.

Pastorul neoprotestant Eugen Olaru din Constanța minte spunând că a fost preot ortodox.

Deși i s-a cerut dovezi în acest sens, acesta se face că nu aude. Pe rețelele de socializare protestante din România a apărut o filmare de la o adunare sectară, din satul Roit, județul Bihor, în care un pastor neoprotestant pretindea că a fost preot ortodox și a făcut trucuri prin care să lăcrimeze icoana de la mănăstirea Nicula din județil Cluj. Într-un comunicat al mănăstirii Nicula, se arată că Eugen Olaru nu a făcut niciodată parte din rândul clerului monahal de acolo, iar afirmațiile acestuia sunt minciuni. La final vom anexa și documentul oficial emis de conducerea Mănăstirii.

De asemenea, icoana a lăcrimat în anul 1699, timp de 28 de zile, fapt confirmat de autoritățile austriece ale timpului, într-un document ce se află la arhivele din Cluj. Aceasta este singura dată când icoana a lăcrimat, dar au mai fost făcute minuni de-a lungul timpului.