marți, 31 decembrie 2019

USR continua atacurile la adresa Bisericii Neamului Romanesc. Majoritatea tinerilor din Romania sustin aceste conceptii direct sau indirect, prin alesii politici pe care i-au promovat.

USR isi continua blasfemiile la adresa Bisericii Neamului Romanesc.

Un alt lider al acestei formatiuni politice, deputatul Iulian Bulai, nu se fereste sa-si faca publice sentimentele fata de invatatura crestina.

Acesta aduce blasfemii la adresa Nasterii lui Iisus Hristos, fiind si unul dintre propagandistii comnceptiilor LGBT-iste din Romania.

Desi liderii USR au implicatii in sistemul corupt din Romania, majoritatea tinerilor care au sustinut acest partid in alegeri spun ca este un partid de viitor. Din pacate, se pare ca marea parte a tineretului de la noi din tara sustine conceptii anticrestine si imorale, direct sau indirect prin liderii lor.

Detalii vedeti aici:  https://www.stiripesurse.ro/revoltator-un-lider-usr-declaratii-blasfemiatoare-despre-iisus-hristos-si-fecioara-maria-o-mama-s_1416609.html

duminică, 22 decembrie 2019

Eroii revolutiei au fost pomeniti in toate bisericile din Romania

Ei au murint pentru o cauza dreapta pe care altii au deturnat-o ulterior.
Astăzi, 22 decembrie, a avut loc, în toate bisericile din țară, slujbe de pomenire a eroilor care s-au jertfit în decembrie 1989, pentru libertatea, credința și demnitatea poporului român, a anunțat Patriarhia Română. „În toate bisericile și mănăstirile ortodoxe din țară și străinătate ale Patriarhiei Române va fi oficiată duminică, 22 decembrie 2019, după Sfânta Liturghie, o slujbă de pomenire a eroilor care s-au jertfit în decembrie 1989 pentru libertatea, credința și demnitatea poporului român”, a a anunțat Patriarhia Română. 

marți, 17 decembrie 2019

Aspecte legate de prozelitismul hinduist, în țările creștine, prin intermediul ezoterismului.


Duhul ocult întâlnit la vraci este același cu cel al brahmanilor[1] sau cu al oricărui șaman. În cele ce urmează vom prezenta câteva mărturii ce cuprind trăiri si practici în ritualurile unor triburi păgâne din Filipine, întâlnite în hinduism. Elemente similare găsim și la sectele ezoterice din România implicate în propaganda curentului religios neodacist. Zalmoxianismul, promovat de către misionarii hinduși, este o cale de trecere spre reînvierea spiritualitătii politeiste în România, are multe asemănări cu cazul relatat mai jos, de către o fostă practicantă[2] a ezoterismului:

duminică, 15 decembrie 2019

Mitropolitul grec Ierotheos Vlahos între compromis și filetism. De ce susține mitropolitul grec schisma din Ucraina cu așa multă înverșunare?

Arhimandritul Sofronie Saharov a combătut cu câteva decenii în urmă o stare de dictatură creată recent de către SS Bartolomeu al Constantinopolului susținut acum și de IPS Ierotheos Vlachos.

Dacă în cazul "Sinodului" din Creta, mitropolitul Ierotheos, s-a pronunțat clar împotriva pseudobisericilor, acum susține cu înverșunare o pseudobiserică al cărei lider este schismatic. Care este miza? De ce această schimbare de atitudine? Când a fost sincer, atunci sau acum?

   Mitropolitul grec Ierotheos susține schisma din Ucraina si tulburările create în urma recunoașterii acesteia de către "Papa" Bartolomeu de la Constantinopol. Pentru IPS Ierotheos nu conteaza că se fac pași mari spre o nouă schism în Biserica Ortodoxă, atâta timp cât sentimentul "patriotic" grecesc este mai presus decât canoanele Bisericii Ortodoxe.

vineri, 13 decembrie 2019

Cinci operații de schimbare de sex în România finanțate din banii noștri


De ce majoritatea tineretului și a liderilor politici din Romania, au boicotat referendumul pentru familie?

Tineretul a ales "O Românie normală". În ce constă normalitatea viitoarei generații?

    Când a fost referendumul pentru definitia familiei, ni s-a spus ca se cheltuesc prea multi bani cu lucruri care nu isi au rostul, ca PSD si Biserica spala banii statului etc… Acum se fac in România operații de schimbare de sex. Nici USR, nici PNL sau alte partide care au făcut propagandă împotriva referendumului nu mai zic nimic despre cheltuielile care se fac pentru astfel de operații. Important e că tinerii nu trebuie sa asculte ce zice Biserica, ei sunt mai presus de toate, au opțiuni politice care le oferă educația necesară unui viitor pe placul lor.

    Ne mai miră că acești tineri nu au liniște sufletească, nu au un sens în viață, unii dintre ei ajungând la sinucidere? Ne mai miră că societatea e un haos? Ce să facem, dacă acestea sunt opțiunile marei majorități a tineretului nostru postdecembrist. Oare pentru aceasta au murit tinerii, cu adevărat eroi, la Timișoara, București si alte localități din țara noastră?

Despre operațiile de schimbare de sex din România, vedeți in cele ce urmeaza:

miercuri, 11 decembrie 2019

Controversatul patriarh de la Constantinopol, SS Bartolomeu, are un plan pentru omenire.


Noua religie mondiala se grabeste sa vina.

«Ecumenismul este o forma de impunere a unei religii mondiale care nu porneste de la omul de rând, de la omul simplu, ci de la liderii politici ai lumii. Acestia nu urmaresc binele omenirii asa cum dau impresia, ci doar propriul lor bine, dorinta de a domina, de a stapani cat mai mult, inclusiv sufletele noastre. Tocmai din acest motiv, ecumenismul valoreaza echivalentul Țarinii Olarului, adică 30 de arginți» ierom. Eftimie Mitra

    Presiunile asupra Bisericii Ortodoxe sut tot mai mari, iar ierarhii cedeaza cu usurinta. Unul dintre sustinatorii acestei religii mondiale este si SS Bartolomeu de la Constantinopol. Acesta a fortat punerea in practica a principiilor ecumeniste prin mai multe evenimente oficiale ale Bisericii, culminand cu pseudosinodul din Creta. Din punct de vedere canonic, acest sinod a fost un esec, deoarece nu a fost acceptat de intreaga ortodoxie. Una dintre patriarhiile care au respins acest sinod , este tocmai Patriarhia Rusa. Fanarul s-a razbunat recunoscand o pseudo biserica schismatica, din Ucraina, cu scopul de a destabiliza Biserica Rusiei.

luni, 9 decembrie 2019

Diferente dintre Biblia originala si bibliile protestante. Cateva scurte relatari.


Traducerea lui Dumitru Cornilescu:
 O forma moderna de falsificare a Bibliei

    Sectele protestante si neoprotestante prezinta traducerea lui Cornilescu ca pe un lucru pozitiv. Realitatea e ca traducerea facuta de Dumitru Cornilescu (in foto) dupa "Biblii" proterstante din limba engleza, franceza si germana nu prezinta seriozitate, in primul rand din punct de vedere duhovnicesc. Aceste traduceri au fost facute in timp ce Cornilescu traia in concubinaj cu printesa Raluca Calimachi, la conacul acesteia din judetul Botosani. 
    Mai mult decat atat, Cornilescu, a intrat in monahism pentru a scapa de armata, dupa care a fost dat afara din motive de nepotrivire cu trairea si viata monahala. Din partea nici unui ierarh sau staret de manastire nu a avut nici o binecuvantare pentru o lucrare asa de importnta, tocmai pentru ca traia in pacat cu printesa Calimachi. Atat din traducerea lui Cornilescu, cat si din alte "Biblii" protestante lipsesc mai multe capitole.
    Vom prezenta mai jos, pe scurt, cateva greseli de traducere ale lui Cornilescu:

sâmbătă, 7 decembrie 2019

Promovarea incestului și civilizația euro-americană


SUA: o bunica a dat naștere unui copil provenit din spermatozoidul fiului său si ovulul surorii
 
Să vedem ce mai scrie mass-media, şi felul cum o face spre a ne convinge că anormalul e ceva… absolut normal!

Ați putea comenta că a venit sfârștul lumii sau că iubirea unei mame nu are limite…

Să vedem ce scrie totuşi mass-media, în cazul de faţă prin reprezentantul său, Elena Robu (https://www.elenarobu.md/o-femeie-de-61-de-ani-a-nascut-o-fetita-pentru-fiul-sau-homosexual-este-propria-sa-nepoata/) O femeie, în vârstă de 61 de ani, este acum vedetă în presa internațională nu pentru că ar fi descoperit leacul cancerului, ci pentru că a devenit și mamă și bunică în același timp, născând-o pe fiica fiului său homosexual.

marți, 3 decembrie 2019

Un ierarh ortodox critică discursurile fățarnice ale liderilor politici cu ocazia Zilei Naționale a României, la Alba Iulia.


Episcopul Ignatie al Hușilor, referindu-se la calitatea unui lider de stat a menționat în repetate rânduri duplicitatea omului care spune că iubește o țară, în timp ce îi sabotează cultura, educația, tradițiile și chiar familia. Ierarhul și-a reafirmat poziția și cu ocazia zilei de 1 Decembrie, când liderii politici ai României au ținut discursuri false la Alba Iulia. Astfel mulți români au serbat Ziua Națională cu staeguri și cântece, fără să țină seama de linia morală și spirituală spre care se îndreaptă țara noastră. O direcție mult diferită de cea a strămoșilor noștri.

    Klaus Iohannis a fost ales și reales cu voturile unei majorități ortodoxe. Cei care l-au votat nu au luat în seamă că Președintele României susține concepțiile LGBT, considerând că sunt mai importante optiunile politice decât convingerile morale, chiar daca aceste convingeri influențează în mod negativ educația viitoarelor generații. Deși unii ierarhi au atras atenția asupra acestui fapt, puțini ortodocși au urmat îndemnurile acestora. După alegerea sa ca președinte au urmat o serie de inițiative legislative anti creștine si anti romanesti culminate cu eșecul referendumului pentru familie, boicotat de președintele Iohannis. Cu toate acestea, o mare parte dintre susținătorii valorilor tradiționale au decis prin vot realegerea acestuia ca șef de stat.