sâmbătă, 27 iunie 2020

Dacismul secolului XXI si noile religii neopăgâne la pensiunile din Munții Orăștiei

Practici din religiile necreștine la sărbătorile ortodoxe
Afacerile cu "eliberare spirituală", "terapii complementare" și "locuri de găzduire" la pensiuni aduc beneficii în timp de criză atât liderilor sectelor respective cât și administratorilor de la pensiunile din zonă.

Curentele religioase neodaciste, inspirate din religiile asiatice (nicidecum din credința a adevăraților daci), s-au desfășurat din nou în zona munților Șureanu, mai exact în satele Costești și Grădiștea de Munte. Pensiunile s-au bucurat de clienți, iar sectele desprinse din MISA își desfășoară activitatea exploatând sentimentul naționalist al "vechilor strămoși" printre tinerii "patrioți" si căutători de extravaganță mistică.

miercuri, 24 iunie 2020

Fă ceva pentru ca românii să își păstreze cugetul și simțirea cu adevărat românească. Fiecare semnătură contează.


Pentru o Românie normală


Va rugam frumos sa susțineți cu semnătura dvs petiția online de mai jos.
Pana la data cand am primit mesajul peția a strâns *21.000* semnături. Susținătorii LGBT au adunat *48.000* semnături. E vremea sa ne mobilizam prin toate mijloacele!

E nevoie de 50000 de semnaturi.

miercuri, 17 iunie 2020

Artă LGBT-istă finanțată de Guvernul României. Globaliștii spun că aceasta se numește o evoluție a societății..

Artă și blasfemie

O artă care distruge cugetul românesc.
 Cine are acest scop?

Guvernanții au finanțat cu 400.000 dolari un spectacol LGBT-ist, în timp ce se plâng că nu au bani pentru tablete si laptopuri destinate folosintei scolarizării on-line. Unii ierarhi au adunat fonduri pentru tablete astfel încât guvernul a avut o "rezervă" de finanțare pentru aceste spectacole. 

În concluzie, Biserica a sprijinit statul cu bani, ca statul, la rândul său, să poată finanța acțiuni anticreștine.

Progreșiștii pretind că aceasta este arta pe care o caută românii. Oare chiar așa o fi?

vineri, 12 iunie 2020

Comunicatul Bisericii Ortodoxe a României și a Greciei despre yoga, explicate de un preot si un fost practicant yoga.Biserica Greciei a avut mai multe poziții publice prin care a atras atenția asupra prozelitismului religiilor asiatice politeiste in tarile crestine prin curentele ezoterice de tip yoga, reiki, prananadi, meditatie transcedentala etc. Aceste secte ezoterice promovează sub diferite forme dogme ale religiilor politeiste asiatice cum ar fi credința în reîncarnare, într-un dumnezeu impersonal etc... Biserica Romaniei sustine poziția Bisericii Greciei, motiv pentru care practicanți ai acestor curente ezoterice din mass-media romaneasca au destorsionat mesajul Bisericii Ortodoxe. Pentru a lămuri lucrurile am solicitat un preot si un fost practicant yoga sa ne dea câteva explicații.

miercuri, 10 iunie 2020

Un general de armată atrage atenția asupra unei noi pandemii care ni se pregătește. Ce măsuri se vor lua pentru stăpânirea populației.


„Trebuie să ne pregătim pentru al doilea val pandemic, declanşat de Guvernul Mondial”

Aşa cum am mai menţionat şi cu alt prilej, omenirea trăieşte astăzi exercitarea punerii în practică a mult contriversatei şi condamnatei „Teorii a conspiraţiei”, după cum demonstrează realitatea, atât de... reală. Strateg și analist militar de elită, generalul cu patru stele, Sir Richard Barrons, 61 ani, a fost - până la trecerea sa în rezervă în 2016 - unul dintre cei șase comandanţi ai Forțelor Armate Britanice. De-a lungul carierierei militare a comandat operațiuni în Bosnia, Kosovo, Irlanda de Nord, Irak și Afganistan şi este considerat unul dintre cei mai importanți lideri de gândire militară din Marea Britanie.  Generalul Richard Barrons afirmă că nici războaiele, nici focoasele nucleare nu mai sunt necesare, mult mai periculoasă fiind combinația de rachete de precizie, cyberattacks și social-media. Pentru etapa următoare - probabil în 2021 - el anticipează carantina electronică, închidere a rețelelor sociale și a internetului, în stil chinezesc. Guvernul va fi responsabil de cea mai mare represiune a a comunicațiilor având ca scuză Securitatea Națională în fața unui eveniment de origine electronică neanunțat încă. Vă supunem atenţiei adaptarea textului publicat de „Der Spiegel”[1], având în centrul atenţiei declaraţiile extrem de importante ale generalului  Baronns (Ion Măldărescu, ART-EMIS).

luni, 8 iunie 2020

Biserica Greciei se delimitează clar de yoga si diferite organizații masonice. BOR susține poziția elinilor.

Shiva - zeu hindus
Biserica Greciei cataloghează practicile religiilor asiatice ca fiind incompatibile cu creștinismul. Biserica României susține poziția grecilor.

Yoga este o grupare religioasă mascată sub forma gimnasticiisau a științei. De ce spunem aceasta? Simplu. Pentru că:
- Prin yoga se ajunge la invocarea unor spirite, sub diferite ritualuri sau sub diferite procedee tehnice numite mantre etc…
- Liderii yoghini promoveaza dogma credinței în reîncarnare și a unui dumnezeu impersonal, dogme întâlnite în hinduism si budism.
- Yoga promovează închinarea și cinstirea zeităților din religiile politeiste.
- Dupa ce și-au mărit numărul de adepți, multi dintre liderii yoghini au pornit o amplă campanie de denigrare a Bisericii Nationale din Romania. Acest aspect îl întâlnim și în alte țări creștine, unde prozelitismul yoghin este în permanentă luptă cu creștinismul. Astfel, recurg la subminarea autorității clerului Bisericii si la implementarea în mintea adepților a unor aspecte dogmatice hinduiste si budiste.
- Liderii mișcărilor ezoterice din țările creștine duc adepții (pentru formare spirituală) în Tibet sau în diferite ashramuri hinduse din India, unde sunt îndoctrinați cu dogmele acestor religii.

Ce spune Biserica Greciei și a României, vedeți în cele ce urmează:

duminică, 7 iunie 2020

Rusaliile - Sarbatoarea Pogorârii Duhului Sfânt sau Ziua când s-a înfiinţat Biserica Ortodoxă.

La zece zile dupa Inaltarea lui Hristos, respectiv la 50 de zile de la Invierea Sa, praznuim Rusaliile - Pogorarea Sfantului Duh, cunoscuta si sub denumirea de Cincizecime. Anul acesta praznuim Pogorarea Sfantului Duh pe 27 mai. Ca vechime, Rusaliile coboara pana in veacul apostolic. In primele secole crestine, praznicul Cincizecimii era o dubla sarbatoare: a Pogorarii Duhului Sfant si a Inaltarii lui Hristos. In jurul anului 400, cele 2 sarbatori s-au despartit una de cealalta.

A doua zi dupa Rusalii sarbatorim Sfanta Treime.

Despre aceasta sarbatoare, detalii vedeti aici:
https://www.crestinortodox.ro/editoriale/rusaliile-pogorarea-sfantului-duh-119354.html

joi, 4 iunie 2020

Afaceri cu energii și îngeri în lumea ezoterică


Vraciul care susține că a vindecat 5000 de cancere
Pacient: "Firele nici măcar nu erau conectate"


Pământenii sunt tot mai interesaţi de medicina alternativă, iar conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, mai mult de 57% dintre cetăţenii Uniunii Europene au folosit produse şi servicii de acest domeniu numai în ultimul deceniu.

Între ei şi mulţi români. Diferenţa este că în celelalte state, există reglementări, la noi, NU. Astfel, la umbra unei legi care nu are norme de aplicare de 11 ani, în România s-au înmulţit terapeuţii care pretind că vindecă orice fel de boală, inclusiv cancer sau diabet. Urmăriţi un reportaj marca ″Inspectorul PRO″.

marți, 2 iunie 2020

Video: Impartasania cu Trupul lui Hristos - intre nebunia lumii si lucrarea Harului.

    Preotul ortodox român din Grecia (Mitropolia de Pireu), Matei Vulcanescu, aduce câteva lămuriri legat de împărtășania credincioșilor cu o singură linguriță. Acest subiect a fost creat artificial de către
persoane care vroiau să conteste sfințenia Sfintelor Taine din Împărtășania ortodoxă.
   Pentru prima dată acest subiect, a fost deschis în anul 2014 de către liderii Asociației Social Umaniste ASUR când au înscenat la o biserică din România un scandal creaat artificial folosindu-se de o femeie care a cerut preotului să-i împărtășească copilul cu linguriță de unică folosință. reprezentanții ASUR au planificat acel incident pe care l-au filmat pentru a crea un curent anti-Împărtășanie prin mediile on-line. Cu prilejul pandemiei COVID, acest subiect a fost redeschis de către asociațiile antiortodoxe din Romania, având și susținerea guvernului de la București și a președintelui României Klaus Iohannis.