sâmbătă, 27 februarie 2016

Vaccinurile sunt o "preventie" care imbolnaveste sau, uneori, chiar ucide - o marturie a dr. Christa Todea-Gros despre interesele introducerii vaccinurilorDe curând a fost publicată o carte ce a stârnit atât interesul părinţilor, cât şi al medicilor: „Vaccinurile: Prevenție sau boală? O nouă patologie pediatrică”, scrisă de medicul clujean Christa Todea-Gross. Lucrarea aduce câteva mari provocări pentru sistemul medical românesc din ultima jumătate de secol: au rezolvat într-adevăr vaccinurile marile epidemii sau este aceasta o ipoteză care s-a dovedit nefondată? Sunt companiile care le produc sincer preocupate de bolile oamenilor sau există un interes economic în promovarea feluritelor vaccinuri?
 
  


Am încercat, în interviul luam doamnei Dr. Todea-Gross, să obţinem câteva răspunsuri concise la aceste întrebări, care nădăjduim să stârnească îndeajuns interesul cititorilor pentru a le aprofunda în cartea domniei sale. joi, 25 februarie 2016

"Cancerul dragostea mea" - o carte care ne arata ca se poate tecece cu demnitate peste suferinta.Se relansează una dintre cele mai tulburătoare cărți scrise vreodată în România:
“Cancerul, dragostea mea” - de Mioara Grigore.

   Doamna Mioara Grigore profesoară de religie şi mamă a cinci copii. Dupa ce a aflat că este bolnavă de cancer, într-o fază avansată, nu a disperat. 
   Din această experienţă cutremurătoare a luat naştere cartea “Cancerul, dragostea mea”, în care doamna Grigore vorbeşte cu seninătate despre cum îşi primeşte şi îşi înţelege boala, cu multă speranţă şi credinţă, şi cu o neţărmurită dragoste faţă de cei cinci copii. 
   Atitudinea ei în faţa bolii a devenit un model pentru cei aflaţi în suferinţă. 
   Pentru felul in care si-a dus suferinta, autoarea a fost premiata si de Patriarhul Romaniei.


Joi 3 martie se relansează cartea "Cancerul, dragostea mea", a Mioarei Grigore, arată un comunicat primit la redacție.

marți, 23 februarie 2016

Statusul romano-catolic ardelean si politica de propaganda catolicizanta in Transilvania prin ONG-uri subordonate Bisericii Romei
   Cu toate că este un capitol prea puţin cunoscut în istoria noastră naţională şi bisericească, Statusul romano-catolic ardelean constitue o altă armă a acţiunii catolicismului,folosită de Roma împotriva naţiunii şi bisericii românilor, în perioada interbelică. în România interbelică. Pe lângă concordat, au existat şi şcolile catolice, precum şi ordinele şi congregaţiile călugăreşti ale apusenilor.


Statusul romano-catolic s-a născut ca o organizaţie având caracter mai mult laic,  ce servea intereselor catolicismului maghiar, în dauna poporului român. Vreme de aproape patru secole, catolicismul maghiar, printr-un  mârşav demers, şi-a revendicat drepturi de proprietate şi administrare a unor imense bunuri materiale în Ardeal.

Această organizaţie a apărut în secolul al XVI-lea, într-un moment de declin al catolicismului din Transilvania unde, în această vreme câştigă teren adepţii Reformei, iar episcopul catolic încetează să mai existe. Astfel, ia fiinţă asociaţia laică a Statusului catolic, care îşi asumă sarcina de a conduce afacerile bisericeşti, cârmuite până atunci de către prelaţi.

După căderea Ardealului sub stăpânire habsburgică (1698), începe o consolidare puternică a catolicismului în zonă. Aşa cum am amintit şi mai sus, se pierduseră mulţi adepţi, deoarece aceştia au îmbrăţişat Reforma. Acum, dinastia Habsburgică decretează catolicismul ca religie de stat şi înfiinţează Episcopii catolice. Drept urmare, Statusul catolic nu mai poate fi un organ de conducere bisericească, ci “devine un simplu auxiliar guvernului austriac şi colaborator al acestuia în acţiunea de catolicizare[1].

vineri, 19 februarie 2016

Ce spun prorociile despre Siria si al treilea razboi mondial. Turcia a atacat Siria.

Turcia a atacat Siria. Isis primeste sprijin din partea Turciei. 
Se incearca impunerea Statului Islamic in Siria si in special in tarile arabe.

Civiosul Paisie Aghioritul: 
 
In contextul în care lucrurile se precipită într-o posibilă intervenție militară în Siria, a devenit iarăși evidentă una dintre multele profeții ale Părintelui Paisie (Aghioritul). Bineînțeles, profeția ar fi fost inițial spusă de părintele Antonie din Sietista, care, potrivit surselor care circulă pe internet, ar fi afirmat despre războiul mondial cu puțin timp înainte de cuvioasa lui adormire: „Când va începe din Siria... se va generaliza”. Totuși adevărul s-a restabilit, se pare că această profeție aparține aceluiași Părinte Paisie, căruia îi este atribuită încă o frază care afirmă categoric: „Din Siria va începe al treilea război mondial! Rugați-vă neîncetat!”. (de pe Doxologia.ro)


Mai multe detalii gasiti aici:

Turcia a bombardat Siria:

Profetii despre razboiul din Siria:


miercuri, 17 februarie 2016

Tulburarile inter entice din Transilvania sunt alimentate de lupta dintre SUA si Rusia, spune Gabor Vona, liderul extremistilor maghiari

Extremistii maghiari propun schimbarea Constitutiei Romaniei


 
Liderul extremist maghiar Gabor Vona (foto), preşedintele Jobbik, afirmă într-un interviu acordat Digi24 că are "senzaţia" că "ceea ce se întâmplă în Transilvania nu e în primul rând o problemă între maghiari şi români, ci lupta dintre SUA şi Rusia". În opinia politicianului maghiar, marile puteri utilizează conflictele româno-ungare "pentru a ne folosi ca pioni pe tabla lor de şah".

luni, 15 februarie 2016

Cine sunt oamenii lui George Soros care sapa la temelia neamului romanesc!

De ce mass-media din Romania sustine homosexualitatea si pornografia in Romania? De ce mass-media din Romania vrea sa impiedice referendumul prin care sa se specifice in Constitutia Romaniei ca familia trebuie sa fie alcatuita din barbat si femeie? De ce oameni fara scrupule din societatea romaneasca sunt prezentati in mass/media ca fiind eroi si luptatori impotriva coruptiei?

 

    Dupa schimbarile politice din 89' -90' din Romania, au aparut ONG-uri care se implicau intens in formarea de opinii, in educatie, in sanatate, in religie, in cultura etc. Cine se ascunde in spatele acestor ONG-uri si care este scopul functionarii acestora? Cine sunt cei care finanteaza marile trusturi de presa si televiziune din Romania? Toate aceste ONG-uri sustin o uniformizare globala si sustin aceleasi principii, aceleasi "cauze": 


1. Scoaterea religiei din scoli,

2. Introducerea orelor de sexologie in scoli,

3. Legalizarea casatoriei intre homosexuali,

4. Impozitarea bisericilor si oprirea finantarilor de la stat,

5. Nivelarea religioasa, culturala, economica etc.,

6. Sustinerea anumitor guverne, banci, 

7. Promovarea demonstratiilor stradale, a haosului, a amestecurilor religioase, culturale etc.

altele...

 

Organizatii sprijinite de George Soros in Romania:

sâmbătă, 13 februarie 2016

Teroristi americani arestati in Arabia Saudita
Nouă persoane de origine americană suspectate de terorism au fost arestate în Arabia Saudită. 

Potrivit presei locale, americanii se află printre cele 33 de persoane suspectate de terorism, arestate în ultima săptămână, relatează RT.

joi, 11 februarie 2016

Trinitas TV evita sa vorbeasca despre martirii Valeriu Gafencu, Radu Gyr si Mircea Vulcanescu


Televiziunea Patriarhiei Romane evita sa promoveze persoane care nu s-au supus sistemului mondialist si comunist. Printre cei cenzurati la Trinitas TV sunt: Daniil Sandu Tudor, Radu Gyr, Valeriu Gafencu, arhim Iustin Parvu, Virgil Maxim si altii...
marți, 9 februarie 2016

Rusii i-au pus la punct pe refugiati, in timp ce nemtii sunt terorizati ca le sunt violate femeile51 de refugiati au fost batuti zdravan in Murmansk, nordul Rusiei, dupa ce au mers intr-un club local si au molestat femeile prezente. „Koln este la 2.500 de kilometri de aici”, le-au spus rusii imigrantilor.

duminică, 7 februarie 2016

vineri, 5 februarie 2016

Un jurnalist francez demasca manipularile loviturii de stat din Ucraina. Printr-o "revolutie" asemanatoare celei de la Bucuresti SUA si UE pun mana pe Ucraina folosind presa centrala din Kiev. Finantatorul acesteia a fost americanul George Soros.Kievul, iritat de un documentar francez.
Ucraina cere nedifuzarea filmului care vorbește de implicarea SUA în evenimentele din Maidan și despre masacrul de la Odessa.


Oamenii au iesit in strada, au sperat ca le va fi mai bine, au avut entuziasm, au fost gata de jertfa etc. A fost o "revolutie" spontana sau a fost gandita de cineva? Cine le alimenta "curajul" in timp ce crimele de la Odesa erau trecute sub tacere? 
Chiar nu a stiut presa ucrainiana de ceea ce s-a intamplat la Odesa? 
 Ramane sa veden in ce masura Franta va interzice difuzarea filmului. 

miercuri, 3 februarie 2016

O data fixa comuna pentru serbarea Pastilor a fost propusa de papa Francisc. Un punct de vedere ortodox.

Care este scopul acestei initiative?
Ce urmareste papa Francisc prin aceasta propunere?

    Ziua de sarbatorire a Pastilor a fost stabilita de catre Sfintii Parinti ai crestinismului primar, la Sinoadele I si II Ecumenice. 

   Liderul Bisericii Romano - Catolice, papa Francisc, a propus ca toata crestinatatea sa sarbatoreasca Pastile la o data comuna. 

   Primii care au acceptat propunerea au fost protestantii, care sunt total rupti de canoanele Bisericii. 

    Biserica Ortodoxa Romana, a acceptat sa intre in dialog pe aceasta tema. Care va fi finalitatea?

luni, 1 februarie 2016

Idei de predici la Intampinarea Domnului ale PS Ioan Mihaltan al OradieiIntampinarea Domnului
Ev.Luca II, 22-40.

1.       Mantuitorul Iisus Hristos se dovedeste si de data aceasta ascultator si supus randuielilor templului.

2.       Avea respect fata de aceste randuieli poruncite de Dumnezeu, randuieli ce aveau rost.