marți, 30 iulie 2019

Crima de la Caracal este legată de rețelele de prostituție care deservea soldații americani și afaceriști austrieci, dar si unele retele de traficanti din Italia.


Violul și bătaia fac parte din strategiile psihologice de a băga frica în fetele racolate.

Crima de la Caracal si modul în care rețeaua de prostituție își racola «materia primă» a început să creeze reacții în România. Cu acest prilej s-a aflat mai multe despre dedesupturile acestei rețele. Principalii beneficiari ai rețelei de prostituție sunt soldații armatei SUA, iar guvernul acoperă totul doar pentru a nu-i supăra pe americani. Ce să mai spunem de actele de corupție care își au rolul lor în această poveste… 

sâmbătă, 27 iulie 2019

UDMR vrea să pună paie pe foc. Se urmărește amplificarea conflictului de la Valea Uzului. Care este interesul?


După ce a lansat diversiuni despre acest cimitir, în cele din urmă, UDMR recunoaște că cimitirul de la Valea Uzului este internațional.

Borboly Csaba - organizator
Maghiarii fac o întrunire la Valea Uzului în care se preconizează că vor fi 10.000 de persoane. Din informațiile pe care le deținem, acțiunea va fi susținută (financiar și moral) și de autorități ale Statului Ungar, firme, Biserica Romano-Catolică, ONG-uri si alte organizații care sunt implicate și în alte astfel de activități (majoritatea cu conținut extremist). Printre susținătorii extremismului maghiar (direct sau indirect) este si postul de televiziune din România DIGI24 al cărui administrator (patron/proprietar) se știe că este un etnic maghiar din Oradea.

Amintim că o astfel de întrunire la Valea Uzului a avut loc cu câteva zile înainte de profanarea crucilor eroilor români din acel cimitir. La aceasta au participat în mod deosebit Biserica Romano-Catolică și culte protestante maghiare. Detalii vezi aici:

joi, 25 iulie 2019

Andrei Caramitru bate câmpii din dorința de a da bine în fața neomarxiștilor

PS Ignatie de la Huși arată cum Andrei Caramitru bate câmpii dând impresia că e grozav.

Andrei Caramitru, fiul actorului Caramitru, bate câmpii fără noimă atacând mereu Biserica Ortodoxă. Acesta este unul dintre susținătorii homosexualității și (fără să ne surprindă) este membru USR. Se știe despre USR că dă impresia în fața opiniei publice că ar fi fără de pată, în timp ce liderii acestei formațiuni politice au la activ acuzații grave de corupție. Pe lângă toate acestea, USR este un dușman înfocat al Bisericii, dar și un copil fidel al sistemului globalist.


Acestui Anderi Caramitru, PS Ignatie îi asociază sintagma de "nepot vitreg al ideilor iluministe".

Detalii vedeti mai jos:

marți, 23 iulie 2019

Liderul unionist George Simion va intra în greva foamei. De ce?


Liderul unionist George Simion nu este lăsat să intre în Republica Moldova pentru că a vorbit pe față despre unirea românilor din Republica Moldova cu românii din România într-un singur stat.

George Simion, fost candidat la alegerile europarlamentare și lider al mișcării unioniste, nu a fost lăsat în această dimineață să intre în Republica Moldova. Interdicția de a trece Prutul stabilită de oligarhul Vladimir Plahotniuc este menținută de noul regim de la Chișinău Maia Sandu-Andrei Năstase-Igor Dodon.

duminică, 21 iulie 2019

Iohannis le-a mai tras o țeapă românilor

Referendumul prin care PNL si USR a adus voturi la europarlamentare nu este valid.
 
Curtea Constituțională a României a respins ca neconstituționale propunerile de modificare a Constituției depuse în Parlament de PNL-USR și PSD-ALDE prin care se urmărea introducerea interzicerii grațierii și amnistiei în Legea Supremă.

vineri, 19 iulie 2019

Relațiile intre ortodoxie si catolicism văzute prin prisma canoanelor si invățăturii Sfinților Părinți exprimate de patriarhii răsăriteni la anul 1848

prof. pr. Teodor Popescu

ENCICLICA PATRIARHILOR ORTODOCŞI DE LA 1848
STUDIU  INTRODUCTIV
de pr. prof. Teodor Popescu

În anul 1848, luna mai, cei patru Patriarhi ortodocşi şi Sinoadele lor au semnat şi au trimis ortodocşilor de pre­tutindeni o lungă enciclică[1] ce constituie unul din cele mai importante documente pentru istoria raporturilor dintre Biserica Ortodoxă şi cea Romano-Catolică în timpurile mai noi.

miercuri, 17 iulie 2019

Susținătorii homosexualității au un candidat la alegerile prezidențiale.

Dan Barna este candidatul USR la alegerile prezidențiale care vor urma.
         
Deși nu a auzit nimeni de el, a fost foarte mult mediatizat de către presa pro europeană. Este ridicat din necunoscut și prezentat în așa-zis luptător împotriva corupției. Deși mulți dintre membri de vârv din USR au fost depistați cu acte de corupție, justiția din România nu spune nimic despre aceasta, iar presa îi propulsează prezentându-i ca pe salvatorii țării. Dacă va fi așa vom vedea în caz că vor ajunge să guverneze țara. Dar până atunci ne așteaptă vremuri grele.

În intervențiile sale publice de până în prezent, Dan Barna s-a pronunțat pentru căsătoriile între homosexuali, fiind unul dintre cei mai înverșunați politicieni împotriva referendumului pentru familie.

Mai multe detalii vedeți în cele ce urmează:

sâmbătă, 13 iulie 2019

Enciclica patriarhilor ortodocsi de la 1848 - text integral.


EPISTOLĂ ENCICLICĂ[1]
A BISERICII UNA, SFINTE, CATOLICE ŞI APOSTOLICE
CĂTRE ORTODOCŞII DE PRETUTINDENI[2].

Tuturor celor de pretutindeni, în Duhul Sfânt iubiţi și doriţi fraţi ai noştri, sfinţi Arhierei, prea cucernicului cler din jurul lor şi tuturor ortodocşilor, fii adevăraţi ai Bisericii una, sfinte, catolice şi apostolice, îmbrăţişare frăţească în Duhul Sfânt şi toate cele bune şi de mântuire de la Dumnezeu!

joi, 11 iulie 2019

Din culisele politicii românilor de pretutindeni. Ministra Natalia Intotero contribuie din plin la distrugerea si deturnarea proiectelor dedicate românilor din afara granițelor țării.

Natalia Intotero - În slujba cui?
Preotul mason Nicolae Brânzea protejat de ministrul românilor de pretutindeni, Natalia Intotero. Care este scopul?

După eliminarea lui Liviu Dragnea din scena politică românească au început schimbările de atitudine ale PSD-istilor. Primul care a schimbat macazul a fost tocmai Viorica Dăncilă, Primministrul României. Printre alții care au schimbat macazul amintim pe Natalia Intotero care a numit-o pe Oriana Miclea sef al Istitutului Eudoxiu Hurmuzachi pentru a face “curățenie”. Astfel au fost concediați 5 angajați care puneau trup și suflet pentru derularea proiectelor românilor din afara granițelor țării. 

Persoana protejată prin decizia ministrei Intotero este masonul Nicolae Brânzea, deghizat sub haina clericală.

Deși Patriarhia Română a anatemizat masoneria, un preot mason acaparează Institutul gestionând fondurile atribuite activităților dedicate românilor de pretutindeni spre activități de altă natură sau chiar anti românești. Oare chiar nu știe Patriarhul de acest așa-zis preot?

Mai multe detalii vedeti în cele ce urmează:

marți, 9 iulie 2019

Doamna Veorica a schimbat macazul. De ce?


După schimbarea liniei politice, Veorica si PSD nu mai sunt criticați de presa progresistă. Acum pot sta liniștiți că nu vor mai fi terfeliți de nimeni.

Doamna Veorica - speriată de Elie Wiesel si UDMR
După eliminarea lui Liviu Dragnea din schema politică românească, doamna premier Viorica Dăncilă a schimbat linia politică a PSD. În timpul conducerii lui Dragnea, avea un discurs pentru apărarea demnității naționale în fața organismelor europene, iar acum, a ajuns sluga acestora executând fără discuție orice ordin impus de sus.

duminică, 7 iulie 2019

Patriarhia de Constantinopol nu este la prima imixtiune in Ucraina. A mai făcut tulburări și în alte părți.

Rolul Patriarhiei Ecumenice în perioada de criză a Bisericii Ortodoxe din Ținuturile Cehe și Slovacia

Catedrala Sf. Chiril si Metodie - Praga
În prezent, suntem martorii dorinței Patriarhiei Ecumenice de a influența procesul ecleziastic ce are loc în Ucraina, a cărei Biserică este recunoscută universal drept teritoriu canonic al Bisericii Ortodoxe Ruse. Aceasta nu este prima dată când Constantinopolul a încercat să intervină în treburile altor Biserici Autocefale. Câțiva ani în urmă, a fost o încercare similară cu privire la Biserica Ortodoxă din Ținuturile Cehe și Slovacia.

În rândurile ce urmează, voi încerca să fac un tablou al situației din punctul de vedere al unui martor care în toată această perioadă a fost un membru al Sinodului Eparhial al Episcopiei Ortodoxe de Praga, lucrând în majoritatea timpului în administrația bisericească. Aș dori să accentuez că vorbesc despre punctul meu de vedere personal, absolut neoficial și nu vreau să jignesc, să defaim sau să acuz pe cineva.

vineri, 5 iulie 2019

Cum si-a pastrat doamna VEORICA scaunul de premier al Romaniei dupa eliminarea lui Liviu Dragnea din schema politica romaneasca


Doamna ‘Veorica’, primul ministru al Romaniei, s-a gandit ca e mai de pret sa lupte pentru scaunul sau decat pentru demnitatea nationala.

Deoarece extremistrul maghiar Kelemen Hunor i-a promis ca se va retrage de la guvernare, rupand coalitia cu PSD, in caz ca nu-i va face pe plac, noul lider al PSD, Viorica Dancila,  a avut de ales intre refuzul propunerilor UDMR sau pastrarea guvernarii Romaniei.

Se pare ca doamna Dancila a ales sa ramana la guvernare acceptand compromisurile UDMR-eului.

miercuri, 3 iulie 2019

Miting la București ca raspuns la pretențiile exagerate ale UDMR


Mihai Sorin Târnoveanu a anunțat o nouă manifestare a românilor nemulțumiți de atitudinea șovină și extremistă a UDMR.
 
Evenimentul va avea loc,
în fața Guvernului României,
duminică 7 iulie 2019,
în București.    

Detalii vedeți mai jos:

luni, 1 iulie 2019

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a fost dat judecată pentru diversiune și instigare în ce privește situația de la Valea Uzului


La Parchetul General este înregistrată de joi, 27 iunie 2019, o plângere penală pe numele președintelui UDMR, Kelemen Hunor, pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:
Ameninţarea (Art. 206 NCP),
Comunicarea de informaţii false (Art. 404 NCP),
Propaganda pentru război (Art. 405 alin. (2) NCP).