marți, 9 iulie 2019

Doamna Veorica a schimbat macazul. De ce?


După schimbarea liniei politice, Veorica si PSD nu mai sunt criticați de presa progresistă. Acum pot sta liniștiți că nu vor mai fi terfeliți de nimeni.

Doamna Veorica - speriată de Elie Wiesel si UDMR
După eliminarea lui Liviu Dragnea din schema politică românească, doamna premier Viorica Dăncilă a schimbat linia politică a PSD. În timpul conducerii lui Dragnea, avea un discurs pentru apărarea demnității naționale în fața organismelor europene, iar acum, a ajuns sluga acestora executând fără discuție orice ordin impus de sus.


Premierul Viorica Dăncilă a aprobat înființarea Comitetului interministerial pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului de ură, printr-o decizie publicată vineri în Monitorul Oficial, informează Agerpres, citat de Libertatea.

Obiectivul principal al comitetului interministerial este elaborarea și supunerea spre aprobarea Guvernului a „Strategiei Naționale pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului de ură”. 

Din componența comitetului interministerial, coordonat de ministrul Afacerilor Externe, vor face parte reprezentați, la nivel de ministru sau secretar de stat, ai Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiției, Ministerului Educației Naționale, Ministerului Culturii și Identității Naționale, Secretariatului General al Guvernului, Cancelariei prim-ministrului, precum și un reprezentant al Institutului „Elie Wiesel” pentru Studierea Holocaustului din România.


Un comentariu:

  1. Doamna Veorica să o lase la guvernare pe bunica. Bunica ar face mai bună treabă.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.