joi, 29 aprilie 2021

SUA accelerează punerea în practică a noii orânduieli a lumii prin promovarea nefirescului.

Joe Biden și-a dat acordul ca ambasadele SUA din lume să afișeze și steagul LGBT lângă cel al Americii

  Democrația SUA a avut de suferit în SUA, fapt dovedit la ultimele alegeri prezidențiale, când candidatul progresist neomarxist Joe Biden a ajuns să ocupe funcția de președinte al Americii prin fraudă împotriva voinței poporului.

  Astfel președintele Donald Trump, care avea principia creștine, a fost înlăturat de la șefia statului. Acum se văd roadele. De ce mai marii lumii au luptat din răsputeri să impună americii un președinte progresist. Noua Ordine Mondială trebuie aplicată cu orice preț, conform unor planuri de mult stabilite…

marți, 27 aprilie 2021

Săptămâna Patimilor – Semnificaţia fiecarei zile din săptămână.

Iatã-ne ajunsi la ultima treaptã a urcusului duhovnicesc pe care Postul ne-o pune în fațã: Sãptãmâna Patimilor sau Sãptãmâna cea Mare.
 
În timpul ei ne reamintim si retrãim ultimele zile din viata Mântuitorului, cu întreaga lor tensiune si dramã lãuntricã, într-o stare de sobrietate si mãretie în acelasi timp, de tristete, dar si de bucurie, de pocãintã, dar si de nãdejde. Fiecare zi are un înteles si un mesaj foarte clar si adânc.
 
Primele trei zile se numesc mari si sfinte pentru cã reamintesc sensul eshatologic al Paştelui. A patra zi, joi, marcheazã cea din urmã Cinã a Domnului cu ucenicii Sãi si trãdarea lui Iuda. A cincea zi, vineri, numitã si “Pastile Crucii”, este cu adevãrat începutul Pastelui (Trecere), iar sâmbãtã este ziua în care tristetea este transformatã în bucurie prin omorârea mortii.
 

sâmbătă, 24 aprilie 2021

Patriarhia Română, despre cum se vor organiza ortodocșii de Florii, Paști și Buna Vestire.

 Cancelaria Sfântului Sinod a transmis marți, 20 aprilie, un set de recomandări privind modul în care se vor organiza slujbele în perioada 24 aprilie – 7 mai 2021. Se fac precizări privind procesiunile de Florii, Deniile, sosirea Luminii Sfinte și Învierea, dar și referitoare la sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, potrivit Basilica.

Întregul comunicat al Bisericii Ortodoxe Române:

vineri, 23 aprilie 2021

Susținătorii homosexualității din România si-au exprimat sprijinul pentru Maia Sandu în activitățile politice ale acesteia din Republica Moldova.

 "Apostolii" homosexualității din România o susțin pa Maia Sandu în politica Republicii Moldova.

Parlamentarul USR, Diana Stoica, o susține public pe actualul președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu… De asemenea, și Dan Barna, liderul USR si-a manifestat public susținerea lui Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova. Toate acestea sub pretextul unei mai bune pregătiri a românilor moldoveni pentru aderarea la UE.

Menționăm că încă de la înființarea USR-ului s-a făcut public susținerea căsătoriilor între homosexuali și a relațiilor cu Republica Moldova. Se pare că aceste proiecte politice nu sunt conforme cu valorile autentice ale neamului românesc. România nu a fost niciodată o țară cu mentalitate LGBT. Azi doar politicienii si unele ONG-uri susțin acest lucru.

miercuri, 21 aprilie 2021

Prigoana împotriva mucenicilor ardeleni continuă. PSD s-a alăturat neoarxiștilor și UDMR-ului în decizia de la senat.

Sfinții Ardeleni nu sunt lăsați să se întoarcă acasă.

Pentru a nu supăra Vaticanul si UDMR-ul, senatorii români (cu excepția AUR) au respins repatrierea osemintelor Sfinților Mărturisitori din Ardeal care s-au împotrivit politicii de stăpânire a Impreiului Habsburgic și impunerea unei religii prin care s-a încercat subminarea identității românești.

Menționăm că PNL și PNȚ sunt partide care fac parte din "Internaționala Crestin Democrată" a Vaticanului. De asemenea USR este unn partid progresist anti creștin și anti național, UDMR a fost mereu împotriva valorilor autentice românești, iar PSD a vrut să nu supere pe nimeni... Astfel decizia a fost una nevastă pentru martirii români...

 Detalii vedeti aici:

miercuri, 14 aprilie 2021

IPS Teodosie. Încă o ratare cu senatoarea neo-dacistă Diana Soșoacă.

Senatoarea ezoterică și neodacii au pierdut procesul pentru ortodoxie.

Presa din Constanța a informat publicul că procesul Arhiepiscopiei Tomisului cu Statul Român a fost pierdut. Menționăm că nici unul dintre procesele senatoarei Soșoacă nu au fost câștigate astfel încât Arhiepiscopia de Tomis să poată beneficia de acțiunile în instanță ale avocatei Diana Soșoacă.

Până în prezent, totul s-a rezumat doar la scandaluri media și în instanțe în care a fost implicată și arhiepiscopia de la Constanța.

Detalii despre proces găsiți aici: https://m.ziuaconstanta.ro/stiri/justitie/arhiepiscopia-tomisului-a-pierdut-procesul-pentru-credinta-744580.html?fbclid=IwAR2MHmScwXjcvDSUaBUb_AdHmHT5TXV553hTWV_-LeR86GMm5qd3PKSEUc0

 

Susținătorii arhiepiscopului de la Tomis sunt tocmai cei care militează pentru revenirea noastră la credința dacilor, la zeii dinainte de creștinism, la Zamolxianism... Mai multe detalii puteți vedea în comentariul la eveniment de pe grupul Dacia Creștină a doamnei Maria Gheorghiu (in foto) din București:

duminică, 11 aprilie 2021

Patriarhia română primește o lecție de la Dumnezeu

Propaganda pro-vaccinare dusă de Patriarhia României s-a vădit a fi împotriva sănătății credincioșilor.

Acest lucru a fost dovedit tocmai de către exemplul oferit de Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al patriarhiei.

 În urmă cu 5 zile a apărut pe canalele media informația că purtătorul de cuvând al Patriarhiei Române s-a vaccinat și pledează ca preoții să informeze credincioșii despre acest vaccin, în sensul de a-l lua și ei.

Detalii vedeți aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/purtatorul-de-cuvant-al-patriarhiei-s-a-vaccinat-impotriva-covid-19-banescu-pledez-pentru-informarea-credinciosilor-de-catre-preoti-1485135

joi, 8 aprilie 2021

Iohannis implică România în războiul dintre SUA si Rusia semnând un document de cooperare militară cu Ucraina.

De când au început conflictele, soldații ucraineni de etnie română sunt băgați în linia întâi.

Președintele și Guvernul de la București refuză să discute despre problemele românilor din Ucraina, și nu asigură nici o protecție etnicilor români din țara vecină. Ținând seama că SUA dorește război cu orice preț, ne întrebăm ce se va întâmpla cu România în caz că totuși războiul se va declanșa…

Un lucru foarte trist despre care autoritățile de la București refuză să vorbească este înrolarea românilor din Ucraina într-un război care nu este al lor. Etnicii români sunt trimiși în zonele cele mai grele și li se spune că prin acest război vor apăra și teritoriile românești din Bucovina căci: "Dacă rușii vor ajunge la Cernăuți vor lua și nordul Bucovinei". Astfel, mulți dintre românii bucovineni acceptă să fie înrolați în armata ucraineană pentru a participa într-un război pentru interesele celor care le îngrădesc dreptul de a vorbi și învăța în limba română.

marți, 6 aprilie 2021

Biserica Catolică intonează imnul Ungariei în România. Presa românească apreciază acest fapt deoarece s-a petrecut în mod civilizat respectându-se regulile impuse de guvern.

 Imnul Ungariei a fost intonat la Miercurea Ciuc, într-un mod civilizat. Imnul României nu a fost auzit nicăieri. Presa românească apreciază a fi un pas pozitiv în lupta cu virusul COVID.

De Paștile romano-catolic, în data de 4 aprilie 2021, Biserica Catolică din România a intonat imnul secuiesc și cel al Ungariei. Acest fapt a fost prezentat în presa românească drept un lucru firesc și normal, în timp ce ni se induce ideea că Biserica Romei ar fi o militantă a românismului prin uniatism (greco-catolicism).

sâmbătă, 3 aprilie 2021

Iohannis bate câmpii. Replica avocatei Ioana Marina Alexandru.

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut afirmații halucinante prin care încerca să-i discrediteze pe protestatari și să dea impresia că cei ce au ieșit pe străzi sunt inconștienți. Astfel a afirmat că virusul nu trece datorită manifestărilor extremiste. Această expresie a stârnit reacții datorită faptului că este deplasată din toate punctele de vedere și ruptă de realitate.

   Vom prezenta, în cele ce urmează, replica oferită de avocata Ioana Marina Alexandru (în foto) din București pe profilul ei de facebook:

joi, 1 aprilie 2021

Dan Barna se justifică aruncând cu noroi în protestatari și apelând la diversiuni

Dan Barna pornește o campanie de manipulare a populației instigând împotriva partidului AUR pe care îl declară, după opinia sa, a fi extremist.

După ce i-a calomniat pe protestatari acuzându-i de fascism, acum aduce afirmații mincinoase la adresa AUR.

Într-un interviu la postul de televiziune Digi24 (considerat a fi anti-național și anti-ortodox), vicepremierul Dan Barna (USR) declară că manifestanții nu cred în existența virusului covid. Această diversiune au mai făcut-o si jurnaliștii de propagandă a USR dintre care Mario Mocanu și alții.