marți, 30 martie 2021

ORADEA- Andrei Taichiș: Măsurile acestea sunt împotriva românilor, împotriva țării. Nu știu cum vom putea să reparăm situația.

 Noi proteste si la Oradea.

Aproximativ 2000 persoane au manifestat pe străzile orașului împotriva restricțiilor abuzive emise de guvern sub pretextul pandemiei Covid.

AUR a organizat proteste în mai multe localități din țară, împotriva restricțiilor abuzive impuse de guvern sub pretextul infectării cu virusul "la modă" Covid...

În Oradea, pe lângă grupurile de pe rețelele de socializare ale AUR Bihor, au fost și persoane individuale care au mediatizat evenimentul. Printre aceștia amintim pe Alexandru Lungu (luptător de arte marțiale), Horia Balint (regizor de operă), dar și alți intelectuali și tineri bihoreni care s-au implicat masiv în acest sens.

luni, 29 martie 2021

Luni la ora 17.00 - Se anunță noi proteste împotriva restricțiilor exagerate în mai multe orașe din țară.

Tot mai mulți dintre români s-au săturat de restricții. Ce vor face ei în viitor?

George Simion (AUR) anunță un protest național anti-restricții, în fiecare județ, luni de la ora 17:00: Pentru drepturile voastre, pentru drepturile celor care nu sunt de acord cu voi, ieșiți în stradă! Nu mai comentați pe net, ieșiți în stradă!

Co-președintele AUR, George Simion, a chemat lumea în stradă, luni 29 martie, de la ora 17:00, pentru a protesta împotriva noilor restricții anunțate de Guvern.

„Dacă ne susțineți, vedeți în fața Prefecturii. Eu o să fiu la București, în fața Prefecturii, nu în Parlament”, a spus el pe facebook.

miercuri, 17 martie 2021

Mai mulți demnitari din R Moldova cer serviciilor de informații să clarifice dacă interdicția lui George Simion are și alte motive decât faptul că a militat pentru unirea Basarabiei cu România.

Surse de informare progresiste din Moldova și România susțin că George Simion reprezintă un pericol pentru siguranța statului moldovean.

În urma situației create de blocarea în vamă a deputatului George Simion, mai mulți parlamentari din Republica Moldova au intervenit pentru susținerea acestuia. Demnitarii moldoveni au cerut serviciilor de informații ale Moldovei și României să dovedească dacă înafară de faptul că deputatul român a militat pentru unirea dintre cele două state ar mai fi și alte motive pentru care George Nicolae Simion are interdicție de a trece Prutul.

Menționăm că interdicția a fost pusă în perioada fostului președinte Dodon care a dus o politică de fidelitate față de interesele Rusiei respingând orice idee de unitate a românilor. Sursele de informare progresiste din România si Moldova susțin că George Simion este un pericol pentru statul vecin.

Deputatul Dinu Plîngău (în foto) a postat pe profilul său de facebook următorul text:

luni, 15 martie 2021

În tradiția Bisericii Ortodoxe, Postul Mare începe cu iertarea.

Conform practicii Bisericii Ortodoxe, în săptămâna de la începutul Postului Paștilor, credincioșii își cer iertare unii de la alții, se împacă dacă au avut neînțelegeri vreodată, și pornesc cu inima împăcată la lupta duhovnicească a postului care urmează.

Vecernia iertării – prima slujbă a Postului mare

joi, 11 martie 2021

Cum a reușit un impostor din Hunedoara să înșele oamenii din oraș dând impresia că este preot. Pentru aceasta s-a folosit și de rețelele de socializare.

 Sorin Marius Crăciunescu 

– membru al unei secte dubioase din Franța, s-a folosit de asocierea cu preoți adevărați prin intermediul rețelelor de socializare.

După cum am relatat în ancheta ASTRADROM publicată în 28 ianuarie 2021, gruparea religioasă ilegală, ascunsă sub ONG-ul intitulat "Noul Eden", este formată din persoane care nu sunt recunoscute ca și clerici, de către Statul Român, dar nici de către o Biserică Ortodoxă canonică din lume. Printre cei care conduc acctivitățile acestei organizații îl evidențiem pe Sorin Marius Crăciunescu din Hunedoara.

Despre gruparea din care acesta face parte, detalii puteți vedea aici: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2021/01/impostori-de-profesie-o-grupare-de.html

Mulți îl cunosc ca fiind "părintele Sorin" dar el nu a fost hirotonit niciodată ca preot de către un episcop valid, iar "slujbele" făcute de către acesta nu au nici o putere sacramentală. Pretinde că ar avea studii teologice, dar nu a dovedit că ar fi absolvit o școală teologică.

marți, 9 martie 2021

Senatorul Sorin Lavric nu se lasă intimidat de acuzele deputatului evreu. Ce s-a întâmplat zilele acestea în Parlamentul României.

 Reprezentantul comunităților evreiești din Parlamentul României s-a simțit ofensat când a auzit pomenindu-se numele a doi martiri anticomuniști. Care a fost răspunsul parlamentarului român Sorin Lavric.

Deputatul Silviu Vexler, (Federația Comunităților Evreiești din România), l-a criticat luni, în ședința Camerei Deputaților pe deputatul PNL, Daniel Gheorghe, după ce acesta din urmă l-a elogiat pe Mircea Vulcănescu.

Marți, deputatul a făcut un adevărat tur de forță, mergând în Senatul României, unde l-a luat la țintă pe senatorul AUR Sorin Lavric, pentru că acesta a vorbit în termeni pozitivi despre Mircea Vulcănescu și Valeriu Gafencu.

Deputatul Vexler, reprezentant al comunităților evreiești în Parlamentul României, s-a simțit ofensat când a auzit că numele celor doi luptători anticomuniști au fost elogiate de la tribuna Parlamentului, acuzând în termini duri pe cei doi parlamentari români.

Senatorul Sorin Lavric (AUR) nu s-a lăsat intimidat, reacționând cu un răspuns:

duminică, 7 martie 2021

Transmisiune directă de la București - Mitingul din 7 martie împotriva obligativității vaccinării pentru COVID

Mitingul împotriva vaccinării obligatorii este în desfășurare

În aceste momente are loc la București un miting de protest împotriva vaccinării obligatorii. Organizatorii sunt Alianța Părinților împreună cu mai multe ONG-uri din Romania, apolitice și neguvernamentale.

Din informațiile de la fața locului, aflăm că sunt peste 20.000 participanți.

Transmisiunea în direct poate fi accesată pe site-ul ATITUDINI.

Vedeți aici: https://www.atitudini.com/2021/03/imagini-live-de-la-protestul-impotriva-legii-vaccinarii-obligatorii-daca-va-pasa-iesiti-din-casa/

 

vineri, 5 martie 2021

Pentru că nu este lăsată să vorbească la microfon, Diana Șoșoacă boicotează protestul anti vaccinare obligatorie din 7 martie

 Autointitulata luptătoare pentru drepturile românilor suferă pentru că nu este lăsată să-și facă prezența în mod oficial la tribună. De ce?

Diana Șoșoacă face gargară de când a aflat că politicienii nu sunt lăsați să vorbească la mitingul din 7 martie 2021 la București. Ea dă impresia că aceste măsuri s-au luat doar împotriva ei, deși este o regulă generală pentru toate partidele și persoanele politice. Organizatorii, nefiind implicați politic, doresc ca accțiunea lor să nu se transforme în propagandă politică așa cum fac de obicei unii dintre politicieni. Singura care contestă decizia organizatorilor este senatoarea Șoșoacă, cunoscută, în România, ca fiind un politician oportunist. Aceasta critică organizatorii mitingului și implicit întreaga acțiune pe care încearcă să o decredibilizeze împreună cu prietena ei Adriana Bahmuțeanu.

marți, 2 martie 2021

Se pare că se pregătesc noi restricții... tocmai de Paști. Chiar așa?

Virgil Musta ne anunță că facem Paștele și 1 Mai din nou acasă:

'Mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim!'

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara trage un puternic semnal de alarmă în privința desfășurării sărbătorilor Pascale din acest an: ”Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră”.

„Sistemul este aglomerat la maximum. Tot ce pot să sper este să nu fim loviți de al treilea val al pandemiei, unul mai virulent decât cele precedente, având în vedere că vorbim despre tulpina britanică a virusului, una mult mai contagioasă. Și așa, deja, sistemul medical românesc, este la limita superioară a aglomerării, sunt foarte multe cazuri, spitalele sunt pline, iar medicii și personalul medical este obosit.