luni, 29 martie 2021

Luni la ora 17.00 - Se anunță noi proteste împotriva restricțiilor exagerate în mai multe orașe din țară.

Tot mai mulți dintre români s-au săturat de restricții. Ce vor face ei în viitor?

George Simion (AUR) anunță un protest național anti-restricții, în fiecare județ, luni de la ora 17:00: Pentru drepturile voastre, pentru drepturile celor care nu sunt de acord cu voi, ieșiți în stradă! Nu mai comentați pe net, ieșiți în stradă!

Co-președintele AUR, George Simion, a chemat lumea în stradă, luni 29 martie, de la ora 17:00, pentru a protesta împotriva noilor restricții anunțate de Guvern.

„Dacă ne susțineți, vedeți în fața Prefecturii. Eu o să fiu la București, în fața Prefecturii, nu în Parlament”, a spus el pe facebook.

Simion a făcut apel la înaintașii noștri, precum Tudor Vladimirescu și Vlad Țepeș. Mesajul său vine după două zile de proteste în orașe precum Arad, Timișoara, Brăila și Constanța.

„Ei au fost curajoși, noi? O să ne luptăm pentru libertatea noastră, cu balaurul, ca Sf. Gheorghe?”, a întrebat deputatul.

Co-președintele AUR a declarat că românii au dreptul constituțional la protest și a făcut un apel la polițiști și jandarmi să nu facă abuzuri. George Simion i-a îndemnat și pe oamenii de afaceri să protesteze.

„Avem dreptul constituțional la protest.

Pentru drepturile voastre, pentru drepturile celor care nu sunt de acord cu voi, ieșiți în stradă! Ce-o să faceți? O să stați închiși în case, ce facem?

Dacă nu puteți merge în fața prefecturilor, mergeți cu mesajele în fața primăriei.

De ce se închid școlile, creșele?

Fac apel la toți agenții economici care-mi scriu, nu pot să vă ajut mai mult decât dacă ieșiți mâine în stradă. Ieșiți cu angajații voștri! E acum ori niciodată. Dacă stăm și comentăm pe internet, nu ajungem nicăieri.

Mâine la ora 17:00, nu mai comentați pe net, ieșiți în stradă”, a concluzionat el.

 

Sursa: https://r3media.ro/george-simion-aur-anunta-un-protest-national-anti-restrictii-in-fiecare-judet-luni-de-la-ora-1700/?fbclid=IwAR0rYvlov2LKcmQXiIqbf1b6GvsUuwJoL_cE5gjDJzcAj_CZAijMu-dozj0

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.