sâmbătă, 27 august 2022

Vor urma taxe foarte mari astfel încât mulți vor renunța la dreptul de proprietate. Totul va fi controlat digital.

Avocatul Gheorghe Piperea:

Când se va introduce amprenta de carbon pe casa, mașina, biroul și grădina ta, vei plăti atât de multe taxe, încât vei renunța la dreptul de proprietate.

Dreptul de proprietate asupra unui bun mobil se poate stinge prin pieirea sau abandonarea bunului, dar nu se stinge prin neuz (lipsa de folosință). Dreptul de proprietate asupra unui bun neutilizat se poate dobândi, totuși, prin posesia (stăpânirea) de lungă durata, denumită și uzucapiune. Posesia de bună credință unui bun mobil prezumă proprietatea. Bunurile mobile care par abandonate sau fără stăpân pot fi luate în posesie sau chiar în proprietate, prin ocupațiune. Lumea în care trăim a transformat unele bunuri neprețuite, cum sunt datele noastre cu caracter personal (fracțiuni ale personalității noastre), apa, aerul, spațiul virtual sau spațiul cosmic de pe orbita joasă a planetei, în bunuri care par fără stăpân, care pot (și sunt) luate în proprietate prin ocupațiune de câteva persoane sau entități care s-au auto-mandatat în acest sens - dacă nu îi știți, căutați-i ca patroni ai GAFAM sau ai giga-fondurilor (BlackRock, Vanguard, State Street, Fidelity) ori printre consultanții strategici globali (McKinsey, nelipsita ...). 

sâmbătă, 20 august 2022

Maica Domnului, a vindecat o fetiță de cancer

 La scurt timp după hramul Mănăstirii Ghighiu, familia Arhidiaconului Mihail Bucă s-a învrednicit de o minune a Icoanei Maicii Domnului „Siriaca”. Joi, starea de sănătate a fetiței lor, Irene Ecaterina, aflată înainte de ultima cură de citostatice, s-a îmbunătățit după ce micuța a fost atinsă de icoană.

Copila suferă de leucemie, iar tratamentul cu citostatice pentru acest tip de cancer scade foarte mult imunitatea organismului.

Mai multe detalii, vedeti aici:  https://basilica.ro/o-minune-a-icoanei-maicii-domnului-de-la-ghighiu-analizele-de-sange-ale-micutei-irene-ecaterina-s-au-imbunatatit-rapid/

Vedeti si galeria foto:

vineri, 12 august 2022

O minune a Maicii Domnului la Botoșani. Icoana care a rămas nearsă.

O icoană a rămas intactă în urma unui incendiu care a distrus complet, joi, o casă din localitatea Coştiugeni din comuna Albeşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.


Într-o postare pe Facebook, ISU Botoşani precizează că icoana a fost găsită de pompieri după ce au stins incendiul de la locuinţa unei bătrâne în vârstă de 87 de ani.

miercuri, 10 august 2022

Zelensky își sfidează poporul cu averile de lux obținute de când e președinte. Presa americană și europeană îl numește un luptător pentru apărarea democrației.

 Zelensky găsit cu un miliard de dolari și o vilă în Miami, de când e președintele Ucrainei.

   Sloganul cu care Volodimir Zelensky a câștigat președenția Ucrainei a fost legat de lupta împotriva corupției. Actualul șef de stat ucrainean, de când e președinte, s-a trezit cu averi foarte mari, pe care nu le deține în Ucraina, ci, în țări controlate politic și economic de SUA și UE. 
   Presa ucraineană și europeană nu spune despre averea reală a lui Zelensky, iar armata și populația sunt implicate într-un război fraticid cu Rusia, în timp ce Beau Hunter Biden, fiul lui Joe Biden (președintele SUA), este unul dintre marii investitori din Ucraina și apropiat al președintelui Zelensky.

miercuri, 3 august 2022

Ezoterismul și misterele de la Sarmizegetusa Regia (1).

 Femeia guru și energia strămoșilor daci "benefică" în situații speciale...

   Încărcarea cu energie a femeilor, prin vagin, o tehnică energoterapeutică prin care crește fertilitatea la femei. Așa spune una dintre guru-istele care țin cursuri plătite la locurile sacre ale strămoșilor daci. Unii râd, iar alții o iau în serios. Unii se îmbogățesc, iar alții își golesc buzunarele. Depinde de nivelul de cultură și educație al fiecăruia, dar mai ales de nivelul de gândire. Mai multe detalii puteți afla în cele prezentate mai jos, extras din cartea "Îndăcitul" scrisă de Vladimir Brilinski: