marți, 17 noiembrie 2020

Virusul face ravagii între noi, iar unii ne îndeamnă să nu credem. Ce interes au?

 Atenție la lupii în blană de oaie !

Se dovedeste ca habotnicii care administreaza unele site-uri pseudoortodoxe ne-au mințit. Acestia sunt cei care mereu sunt "pe contra" cu tot ce este Biserica Canonică, unii dintre ei ajungând în schismă datorită excesului de zel prin oprirea pomenirii fără discernământ.

Articol apărut pe "ortodoxinfo", administrat de Vasile Vieru (SACCSIV)

miercuri, 11 noiembrie 2020

Papa Francisc rupe relațiile cu Donald Tramp.

 Vaticanul tolerează prigoana anti-creștină din China, dar nu renunțăla sume immense de euro pe care le manevrerază prin afaceri imobiliare.


Refuzul discuțiilor cu delegatul presedintelui creștin al SUA, D. Trump, vine în momentul în care rețelele șorosiste susțin pe J. Bilden, contracandidatul progresist la alegerile prezidențiale și la puțin timp după ce papa Francisc a declarat că este de acord cu parteneriatul între homosexuali.

Mai multe detalii, vezi aici:

luni, 9 noiembrie 2020

În SUA vaccinarea va fi obligatorie. Opozanții vor fi siliți.

Americanii au vrut "schimbare".

Acum o au din plin.

 O articol publicat în New England Journal of Medicine face referire la obligativitatea vaccinării împotriva coronavirusului și la posibilele strategii prin care autoritățile le-ar putea folosi pentru a-i convinge pe americani că vaccinul este sigur.

Lucrarea avertizează că impunerea vaccinării ar putea declanșa rezistență și reacții adverse, motiv pentru care, sugerează, la început procesul trebuie să fie voluntar.