joi, 25 februarie 2016

"Cancerul dragostea mea" - o carte care ne arata ca se poate tecece cu demnitate peste suferinta.Se relansează una dintre cele mai tulburătoare cărți scrise vreodată în România:
“Cancerul, dragostea mea” - de Mioara Grigore.

   Doamna Mioara Grigore profesoară de religie şi mamă a cinci copii. Dupa ce a aflat că este bolnavă de cancer, într-o fază avansată, nu a disperat. 
   Din această experienţă cutremurătoare a luat naştere cartea “Cancerul, dragostea mea”, în care doamna Grigore vorbeşte cu seninătate despre cum îşi primeşte şi îşi înţelege boala, cu multă speranţă şi credinţă, şi cu o neţărmurită dragoste faţă de cei cinci copii. 
   Atitudinea ei în faţa bolii a devenit un model pentru cei aflaţi în suferinţă. 
   Pentru felul in care si-a dus suferinta, autoarea a fost premiata si de Patriarhul Romaniei.


Joi 3 martie se relansează cartea "Cancerul, dragostea mea", a Mioarei Grigore, arată un comunicat primit la redacție.

"Este o carte auto-biografică despre o femeie puternică, despre speranță, credință și iubire, o adevărată lecție de viață pentru orice cititor, indiferent de vârstă, pregătire ori categorie socială. Autoarea Mioara Grigore s-a stins în urmă cu 1 an, dar va fi reprezentată la eveniment de către cei 5 copii ai ei: (Maria, Antonie, Nectarie, Macrina,si Iustina)", informează sursa citată.

Copiii familiei Grigore se luptă să aibă o viață normală pentru vârsta lor, să poată să meargă la școală, să rămână o familie și să aibă o viață demnă, așa cum au fost educați de părinții lor.
Mioara Grigore a scris "Cancerul, dragostea mea” pentru a ne ajuta atât pe noi cititorii – să nu uităm de valori, de familie, de ceea ce contează în viață – cât și cu speranța că, prin această carte îi va putea ajuta și pe copiii săi. 

Banii strânși din vânzarea acestei cărți sunt, în prezent, singura sursă de venit a familiei Grigore.

Lansarea va avea loc la Seneca AntiCafe în București, de la ora 19:00. Despre volumul Mioarei Grigore a vorbit la vremea respectivă și criticul Dan C. Mihăilescu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.