vineri, 13 decembrie 2019

Cinci operații de schimbare de sex în România finanțate din banii noștri


De ce majoritatea tineretului și a liderilor politici din Romania, au boicotat referendumul pentru familie?

Tineretul a ales "O Românie normală". În ce constă normalitatea viitoarei generații?

    Când a fost referendumul pentru definitia familiei, ni s-a spus ca se cheltuesc prea multi bani cu lucruri care nu isi au rostul, ca PSD si Biserica spala banii statului etc… Acum se fac in România operații de schimbare de sex. Nici USR, nici PNL sau alte partide care au făcut propagandă împotriva referendumului nu mai zic nimic despre cheltuielile care se fac pentru astfel de operații. Important e că tinerii nu trebuie sa asculte ce zice Biserica, ei sunt mai presus de toate, au opțiuni politice care le oferă educația necesară unui viitor pe placul lor.

    Ne mai miră că acești tineri nu au liniște sufletească, nu au un sens în viață, unii dintre ei ajungând la sinucidere? Ne mai miră că societatea e un haos? Ce să facem, dacă acestea sunt opțiunile marei majorități a tineretului nostru postdecembrist. Oare pentru aceasta au murit tinerii, cu adevărat eroi, la Timișoara, București si alte localități din țara noastră?

Despre operațiile de schimbare de sex din România, vedeți in cele ce urmeaza:

Cum îţi poţi schimba sexul în România.
Doi dintre cei care au făcut asta în ultima vreme sunt elevi.

Cinci sătmăreni, dintre care doi liceeni, şi-au schimbat sexul în ultimii ani, Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor din Satu Mare fiind obligat prin sentinţă judecătorească să le dea un nou Cod Numeric Personal şi o nouă identitate.

Toţi sunt tineri, însă ultimele două cazuri sunt elevi de liceu care abia au împlinit 18 ani, potrivit Adevărul.

În cazul celor cinci persoane din Satu Mare, toate aceste proceduri au fost finalizate, SCLEP Satu Mare realizând, la rândul său, toate modificările dispuse de instanţă. „Ultimele două cazuri sunt recente. La noi ajung abia când toate etapele sunt parcurse. Nu putem şti câte astfel de proceduri mai sunt în derulare”, au declarat, pentru Adevărul, sursele citate.

Operaţii decontate

Obţinerea sentinţei judecătoreşti pentru obligarea Serviciilor de Evidenţă a Persoanelor de a modifica datele de stare civilă este, însă, doar ultima etapă într-o procedură extrem de greoaie, obligatorie pentru realizarea acestor intervenţii chirurgicale ale căror costuri sunt suportate integral de sistemul naţional de asigurări de sănătate.

Motivul? Transsexualismul este considerat o boală cu un singur remediu: corelarea prin intervenţia chirurgicală a fizicului uman cu trăsăturile psihice diametral opuse.

Cum decurge o operaţie

Transformarea unui bărbat în femeie presupune îndepărtarea penisului şi a testiculelor şi construirea, din ţesutul provenit de la acestea, a vaginului, vulvei şi a labiilor, iar pentru ca aspectul să fie cât mai fidel, medicii prelevează grefe suplimentare de piele din corpul persoanei.

De cealaltă parte, intervenţia prin care o femeie devine bărbat este mult mai dificilă. Prima este histerectomia, prin care sunt îndepărtate definitiv uterul, trompele uterine, ovarele după care se realizează o vaginectomie, adică o extirpare chirurgicală a vaginului.

Printr-o altă intervenţie chirurgicală se realizează, apoi, organul sexual masculin, prin grefe musculare şi epiteliale prelevate de la persoana în cauză. Ulterior, medicii vor implanta proteze care să susţină activitatea organului, intervenţiile fiind similare cu cele aplicate în cazul bărbaţilor cu probleme erectile, pentru care soluţiile medicamentoase nu funcţionează.

În finalul intervenţiilor medicale, persoanele care optează pentru o operaţie de schimbare de sex pot solicita, prin acţiuni formulate în instanţă, obligarea Serviciilor de Evidenţă a Persoanelor modificarea datelor de stare civilă, adică un nou CNP şi un nou nume.Un comentariu:

  1. Asta-i România ,,normală” a lui Joianis. ,,Normală” ca mintea lui.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.