sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Homosexualii din Romania vor scoli si spitale nu biserici si catedrale. Tot ei mai vor si impozitarea Bisericii Ortodoxe pentru ca nu se supune generatiei rock si homo promovata in presa romaneasca si pe facebook.Remus Cernea - secularist convins
 Cateva statistici care pun in lumina diversiunea antiortodoxa din mass-media romaneasca. De ce in emisiunile de dezbateri, de la posturile TV, nu sunt invitati reprezentanti competenti ai Bisericii Ortodoxe, care sa aduca raspunsuri concrete pentru lamurirea sincera a lucrurilor? Cand mai apare cate un reprezentant ortodox nu este lasat sa vorbeasca de catre moderator sau alti participanti. De ce presa romaneasca sustine campania catolicizanta in detrimentul Bisericii Ortodoxe? Sunt chestiuni care se vor lamuri pe scurt in cele ce urmeaza. 

Mereu cand e vorba de o galceava nu lipsesc si protestatarii de serviciu, aceiasi care mereu fac de rusine tara noastra peste hotare. Pentru un crestin homosexualitatea e un pacat impotriva firii, iar pentru un om cu buna cuviinta, indiferent de religie, aceasta este o imoralitate.


Tinerii care nu aveau chef de scoala, strigau pana mai ieri ca vor scoli. Le-au luat cineva scolile? Nu. Sunt tot acolo. De ce sunt mereu absenti de la cursuri, daca sunt dornici de carte? E clar si limpede ca repetentii Romaniei au nevoie de motiv de galceava. Un elev sau student silitor nu am vazut pe strazile Bucurestiului sau in alte locuri in tara sa “demonstreze” ce ii poate capul.

Homosexualii si repetentii strigau insistent ca vor “spitale, nu catedrale”, “scoli, nu biserici”. Cine le-a luat scolile sau spitalele? Cu siguranta ca nu Biserica. Singurii in masura sa desfiinteze scoli sau spitale sunt politicienii, care au putere de decizie administrativa la toate nivelele in structurile de conducere ale tarii, nicidecum Biserica. Dragi scandalagii care marsaluiti pe strazi, va rog intrebati-i pe politicieni unde sunt spitalele sau scolile dupa care zbierati inconstienti.

Pentru prima data am auzit aceasta lozinca la Remus Cernea, un inflacarat militant pentru casatoria intre homosexuali, dar si la greco-catolica Ramona Balutescu, o jurnalista banateanca ce se deghizeaza in luptatoare pentru adevar. Ambii, buni prieteni, activisti in ONG-uri misterioase, care raspandeau mereu aceleasi idei antiortodoxe. De ce? Vom vedea.

Va arat cateva statistici facute de jurnalistul George Damian, care vor aduce in atentia tuturor unde sunt banii de la buget.

anul 2015
0,04 miliarde – construire biserici
0,28 miliarde – salarii popi
9,13 miliarde – educație
29,94 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 6,75 mlrd, CNAS: 23,19 mlrd)

anul 2014
nu știu – construire biserici
nu știu – salarii popi
8,56 miliarde – educație
30,91 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 7,95 mlrd, CNAS: 22,86 mlrd)

anul 2013
0,03 miliarde – construire biserici
0,26 miliarde – salarii popi
8,52 miliarde – educație
31,75 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 8,67 mlrd, CNAS: 23,08 mlrd)

anul 2012
0,01 miliarde – construire biserici
0,24 miliarde – salarii popi
8,71 miliarde – educație
24,5 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 5,46 mlrd, CNAS: 19,04 mlrd)

anul 2011
0,038 miliarde – construire biserici
0,24 miliarde RON – salarii popi
8,55 miliarde – educație
22,2 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 4,41 mlrd, CNAS: 17,82 mlrd)

anul 2010
0,04 miliarde – construire biserici
0,27 miliarde – salarii popi
14,59 miliarde – educație
21,44 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 4,19 mlrd, CNAS: 17,25 mlrd)

anul 2009
0,1 miliarde – construire biserici
0,27 miliarde – salarii popi
11,98 miliarde – educație
18,82 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 4,21 mlrd, CNAS: 14,62 mlrd)

anul 2008
0,12 miliarde – construire biserici
0,16 miliarde – salarii popi
15,83 miliarde – educație
20, 74 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 4,96 mlrd, CNAS: 15,78 mlrd)

anul 2007
0,067 miliarde – construire biserici
0,15 miliarde – salarii popi
11,91 miliarde – educație
16,86 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 3,86 mlrd, CNAS: 13 mlrd)

Pentru detalii despre aceste statistici (surse si explicatii) acceseaza link-ul:

Asadar, vazand aceste statistici, pot spune ca Biserica Ortodoxa nu trebuie amestecata in mizeriile protestatarilor de serviciu care ii manipuleaza pe fraieri. Un rol important il are presa. Pe cei de la presa ii inteleg. Daca ar spune adevarul si-ar pierde locul de munca. Au si ei familii, au nevoie de bani, asa ca accepta mizeria sa supravietuiasca in conditiile unei vieti commode din punct de vedere material.

Sunt inginer de profesie. I-am criticat pe homosexuali. Poate maine vom vedea strigand in strada “Jos inginerii” sau “impozite mai mari pentru ingineri” etc. Nu m-ar mira asta. Va spun doar ca am umblat in multe tari din Europa. In nici o tara nu este impozitata Biserica Catolica. De ce doar in Romania sa fie impozitata Biserica Ortodoxa? De ce despre masina de lux a patriarhului Daniel se tot aminteste in presa din Romania, iar despre masina de superlux a suveranului de la Vatican nu spune nimeni? Papa Benedict nu a tolerat homosexualitatea, motiv pentru care a fost nevoit sa demisioneze surprinzator (pe motiv de boala -sic) fara ca presa sa spuna adevaratul substrat. Acum noul lider de la Vatican, papa Francisc, accepta in Biserica Catolica acest virus, motiv pentru care este apreciat pe toate canalele media din Romania.

Imi pun si eu o intrebare ca orice roman. Cum de toata presa din Bucuresti stia ora si minutul la care ajunge episcopul romano-catolic Ioan Robu la clubul Colectiv pentru a aduce omagii oficiale? Cum de presa stie mereu momentul, ora si minutul, cand papa Francisc urmeaza sa faca acte caritabile si gesturi impresionante etc.? Mai are rost sa imi pun intrebarea de ce presa ascunde ca in noaptea incendiului, preotul ortodox Vasile Birlean a fost la capataiul victimelor? De aici trag concluzia ca acest preot nu a fost pe placul celor care finanteaza structurile de presa si ONG-urile de scandal care, la randul lor, nici ele nu platesc impozit la stat.

Stiati cumva ca un preot orthodox a fost ucis in Rusia in noaptea de Haloween? Din presa romaneasca sigur nu ati putut afla asa ceva. De ce? Pentru ca ar arata cateva aspect ale “jocurilor” de Halloween. Vezi aici: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2015/11/in-rusia-un-preot-fost-ucis-in-noaptea.html

Vina Bisericii Ortodoxe e foarte mare. Nu tolereaza pacatul homosexualitatii, nu accepta paganismul promovat de presa prin Halloween, nu vrea sa faca concesii in plan spiritual, si mai ales e vinovata pentru ca a tinut de doua milenii un neam unit in jurul sau. Neamul romanesc a fost unit in jurul Bisericii Ortodoxe, si azi mai supravietuieste doar prin ea. De aceea pentru a nimici acest neam e necesar sa-i nimicesti intai Biserica, adica sufletul care-i da viata. Aceasta e “vina” majora a Bisericii Ortodoxe.

ing. Nicolaie Bodea


Vedeti si:

Marturia preotului ortodox care a fost in noaptea incendiului la Clubul Colectiv:

Despre ce ascunde presa din Romania si unele organe ale statului vedeti aici:

Vedeti si marturia unui supravietuitor, Paul "Slayer" Grigoriu
Cine au fost instigatorii si ce interese aveau:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.