luni, 28 decembrie 2015

IPS Ioan Selegean, mitropolitul Banatului, cere sprijinul credinciosilor sa sustina initiativa de schimbare a constitutiei astfael incat sa nu poata fi lasata posibilitatea legiferarii homosexualitatii.



     In urma marturisirii pozitiei ferme, de catre BOR, in ce priveste legiferarea homosexualitatii, Statul Roman, bagand la inaintare ONG-urile sorosiste, a oprit finantarea Bisericii Ortodoxe de la bugetul de stat. Cu toate cestea ierarhia BOR isi mentine pozitia de opozitie fata de legiferarea acestei anomalii. 

     Mitropolitul Ioan Selegean al Banatului cere schimbarea constitutiei astfel incat sa se specifice clar ca familia trebuie sa fie formata din barbat si femeie:

Inițiativă fără precedent în sânul Bisericii Ortodoxe. Un mitropolit cere schimbarea constituției.

IPS Ioan, Mitropolitul Banatului a anunţat, la sfârşitul Slujbei de Crăciun pe care a oficiat-o în Catedrala Mitropolitană din Timişoara, lansarea unei iniţiative civice fără precedent. Reprezentantul Bisericii Ortodoxe Române la Timișoara cere modificarea Constituţiei.
ÎPS Ioan, Mitropolitul Banatului a făcut un apel vineri, în timpul Slujbei de Crăciun, pentru strângerea de semnături care să aibă ca efect modificarea Constituției. Mitropolitul vrea ca principala lege din România să specifice clar că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie, ca reacţie la faptul că, în tot mai multe state europene, au fost recunoscute famiile formate din persoane de acelaşi sex.
”Este o iniţiaţivă civică pe care fraţii noştri care iubesc familia creştină ar dori să le-o prezinte celor care conduc destinele acestui neam şi să scrie acolo în Constituţie că familia creştină are la bază codul familiei din Sfânta Scriptură – familia este tocmită după rânduiala lui Dumnezeu – bărbat şi femeie. De aceea, dacă veţi găsi tineri studenţi care o să vă roage să semnaţi, vă îndemn cu încredere pentru că, dacă nu mă înşel, nu ştiu dacă nu săptămâna trecută, nu ştiu dacă nu Grecia, a fost îngenuncheată în sensul acesta. Suntem un popor cu mult mai mulţi credincioşi şi de aceea să-L rugăm pe Dumnezeu să păzească familia binecuvântată în faţa sfântului altar al neamului nostru. Aici aţi venit frăţiile voastre şi părinţii domniilor voastre – bărbat şi femeie”, a spus ÎPS Ioan, credincioşilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.