marți, 28 iulie 2015

Biserica Rusiei respinge un document pregătitor pentru Sinodul Pan-Ortodox. Biserica rusa nu accepta pacatul homosexualitatii


Dedsi reprezentantii Bisericii Ruse participanti in comisia de la Chambesy au cedat in fata presiunilor, Sinodul Bisericii Ortodoxe Ruse respinge documentul prin care se incerca introducerea unei “portite” prin care sa fie acceptat pacatul sodomiei.


Organul de conducere al Bisericii Ortodoxe Ruse a respins un proiect de document care urmează să fie discutat la Sinodul Pan-Ortodox din 2016, scrie lonews.ro.

Documentul, intitulat ”Contribuția Bisericii Ortodoxe la triumful păcii, justiției, libertății, fratietatii și dragostei între națiuni și la eliminarea formelor rasiale si a altor forme de discriminare”, a fost considerat ”inacceptabil, în forma sa actuală”, de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse.

Organismul de conducere a recomandat aprobarea unui alt proiect de document sinodal, intitulat ”Importanța Postului și respectarea lui astazi”, și a recomandat, de asemenea, adoptarea de modificări la documentul propus de organul de conducere al comisiei biblico-teologice.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.