marți, 19 martie 2019

Un doctor oncolog a murit după ce a primit un vaccin pentru protecție față de febra galbenă.


O doză de vaccin a ucis un doctor oncolog faimos în doar câteva minute din cauza „insuficienței totale a organelor”…

Presa de stat încearcă cu disperare să mușamalizeze cazul (Natural News) Dr. Martin Gore, un vestit doctor oncolog, recunoscut că a salvat mii de vieți, a murit din cauza “insuficienței totale a organelor”, la câteva minute după ce a primit o doză de vaccin. Dr. Gore a fost profesor de medicină oncologică la Institutul de Cercetări Oncologice situat în Londra. El “a murit subit după o vaccinare de rutină pentru febra galbenă, raportează The Times (UK). “Moartea lui evidențiază riscurile crescute asociate vaccinurilor pentru numărul tot mai mare de oameni în vârstă care călătoresc în destinații exotice,“ explică ziarul. De asemenea, subliniază prețul înfiorător al încrederii în Big Farma, chimioterapie și vaccinuri.

De-a lungul carierei sale, Dr. Gore a supravegheat vătămările suferite de către zecile de mii de copii care au făcut chimioterapie și tratamente cu radiații. În cele din urmă, el a fost ucis de propria falsă credință în vaccinuri, încă o armă a medicinei toxice. Dacă ridici sabia, vei muri de sabie! Până acum, presa americană a mușamalizat total cazul, iar acest lucru constituie încă un efort de a reduce la tăcere orice adevăr despre pericolul mortal al vaccinurilor.

Nu există nicio știre despre instituții în Statele Unite care să relateze cu acuratețe cazul doctorului oncolog ucis subit de un vaccin. În realitate, vaccinurile ucid oameni, totuși, presa americană, manevrată de CDC, pretinde că nimeni nu a murit niciodată din cauza vaccinurilor, pentru a înșela publicul, rezultând tot mai mulți oameni uciși de către vătămările produse de vaccinuri. Chiar și Royal Marsden Cancer Charity, unde Dr. Gore a lucrat, a ascuns adevărul în anunțul despre moartea lui de pe Facebook, spunând, “The Royal Marsden anunță cu adâncă tristețe moartea subită a Profesorului Martin Gore CBE, care a murit în această dimineață”, fără să menționeze nimic despre faptul că a murit din cauza unui vaccin.

BBC minte despre moartea doctorului pretinzând că, “cauza morții este necunoscută, eliminând cuvântul “vaccin” din titlul articolului” BBC a încercat de asemenea să ascundă adevărul despre moartea indusă de vaccin, eliminând cuvântul “vaccin” din titlul articolului care anunță moartea lui. “Doctorul oncolog expert Martin Gore, care conducea Royal Marsden a murit” declară BBC News, inducând în eroare cititorii deoarece BBC rulează desigur, știri false.

BBC merge chiar mai departe cu inducerea în eroare pretinzând că “cauza morții este necunoscută”. Ne întrebăm ce ar fi gândit Dr. Gore dacă ar fi știut că BBC s-a folosit de moartea sa pentru a promova mai mult vaccinurile, care vor omorî mai mulți oameni, în timp ce adevărul despre riscurile grave asociate vaccinurilor este îngropat.

UK Daily Mail a raportat știrea cu o mai mare acuratețe, declarând: “Martin Gore, în vârstă de 67 de ani, a murit după ce a suferit o insuficiență totală a organelor la scurt timp după o injecție, recomandată fiecărui vizitator al Africii Sub-Sahariană, America Centrală și de Sud și Insulele Caraibe.” Daily Mail merge chiar mai departe și citează un studiu care dovedește câteva dintre riscurile adverse grave ale vaccinului împotriva febrei galbene: În studiu au fost înregistrate efecte adverse grave incluzând spitalizarea, boli care pun în pericol viața, incapacitate permanentă sau deces.

Cinci oameni au murit în această periodă din cauza injecțiilor. Dr. Martin Gore a făcut parte dintr-o echipă de investigație care a demascat incompetența din interiorul Royal Marsden Adăugând la intriga poveștii, în 2013, Dr. Gore a condus o investigație care a demascat incompetența medicală a altor medici oncologi de la Royal Marsden. “Un medic oncolog de top a admis că s-au făcut greșeli în îngrijirea unui copilaș care a murit după ce doctorii nu au observat la timp starea gravă în care se afla creierul”, raportează UK Mirror.

Profesorul Martin Gore, director medical la Royal Marsden, care a condus o anchetă privind tratamentul lui Alice la spital și la Spitalul Kingston ca urmare a decesului, a descoperit mai mult de o duzină de greșeli ale personalului medical.” Royal Marsden este același spital care și-a propus să-i distrugă cariera renumitului chirurg oncolog Joseph Meirion Thomas, care a tras un semnal de alarmă asupra fraudei medicale care se petrecea în spital.

Așa cum raporta Natural News pe 29 August 2015: O campanie de ură a fost purtată împotriva unui chirurg oncolog renumit internațional numit Joseph Meirion Thomas. La început, superiorii lui din sistemul medical au încercat să-l reducă la tăcere, dar acum au recurs la concedierea lui. Curajosul chirurg în vârstă de 69 de ani a fost concediat de la Spitalul Royal Marsden din Londra, pentru că a început să vorbească despre greșelile din Serviciul Național de Sănătate din Regatul Unit, ridicând un semn de întrebare privind calitatea îngrijirii pe care o oferă medicii de medicină generală. Evident apare întrebarea ipotetică: Oare Dr. Gore a fost ucis în mod deliberat cu ajutorul injecției pentru a-l reduce la tăcere?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.