vineri, 23 iunie 2017

VIDEO - Sfânta Parascheva ne grăieşte prin minuni. O icoană a sfintei a izvorât mir în Târgovişte.



O icoană a Sfintei Parascheva a izvorât mir 
la o biserică din Târgovişte

La Biserica Târgului din Târgovişte, o icoană a Sfintei Parascheva de la Iaşi a izvorât mir. Localnicii sunt impresionaţi de minunea făcută de Sfânta Paraschive, în timp ce alţii încearcă să aducă explicaţii. Logic, explicaţiile diferă mult de la persoană la persoană pentru că fiecare vede minunea în felul său. Ceea ce ştim cu siguranţă este că minunea s-a petrecut, numărul martorilor creşte pe zi ce trece, iar Arhiepiscopia de Târgovişte îndeamnă enoriaşii să lase lucrurile în seama timpului.

După cum se observă în filmarea de mai jos, mirul izvorăşte din ochii sfintei. Biserica cu hramul Adormirii Maicii Domnului, unde se află icoana, este gazda a tot mai multe pelerinaje.



Mai multe detalii vedeti aici:

4 comentarii:

 1. plange sfanta din cauza ca 90 % din preoti dorm si pomenesc ierarhii eretici si au pus pe primul loc banul si confortul acestei lumi. Pe langa acesti popi de vina este si poporul care si el doarme si in loc sa lupte pentru credinta si apropierea de Dumnezeu alearga dupa iluzii desarte indepartanduse de Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am văzut și eu cum curgea mir din ochii sfintei Paraschiva. Trăirea și atmosfera din biserică sunt de nedescris.

  RăspundețiȘtergere
 3. Luminița Foghiu24 iunie 2017 la 13:42

  Ieri am fost acolo cu un grup de creștini. Am rămas profund impresionați.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu renunt vesnic la acuzatii la Auschwitz, si nu cedez nici un drept nimanui in cimitir, iau lotul de folosinta inapoi, nu renunt succesiune, scoala, servici, sot 1900-etern si vesnic.

  RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.