miercuri, 26 aprilie 2017

O lucrare drăcească care întunecă minţile: “Certificatul de dezbotezare”



O minte diabolică poate gândi să facă un act oficial prin care să anuleze botezul.

Botezul constă în vreo hârtie? 

Pentru a anula botezul primit în copilărie, un ateu a inventat „Certificatul de dezbotezare” prin care se exprimă ca vrea să devină un om liber care nu vrea să mai fie „rob al lui Dumnezeu”. Ce satanic sună!

8 comentarii:

  1. Se văd deranjați de botezul din copilărie. Ce secta o fi cel care a făcut prostia asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Luminița Foghiu26 aprilie 2017 la 13:40

    Doar o minte protestantă poate gândi astfel.

    RăspundețiȘtergere
  3. O nebunie de oameni fără minte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acel ateu se joacă, cu Mântuirea ca și cu o păpușă, crezând că nu va fi Judecat pentru ce face. Fără Botez nu se poate Mântui nimeni și nu poate intra nici în Biserică și nici în Împărăția Cerurilor. Ateul crede (se iluzionează) că nu există Dumnezeu și că va scăpa de Judecata Acestuia. Ateismul este precum sinuciderea, păcat împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci. Mare înșelare satanică!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne iartă-le lor ca nu stiu ce fac!
    Doamne păzește!

    RăspundețiȘtergere
  6. cioban si la propriu si la figurat :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Ioana din Austria30 aprilie 2017 la 21:16

    Un om normal nu poate gandi asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se pare corect ! Botezul reprezinta simbolic funeraliile copilului care este inecat /bathmos/botezat dupa mort fiind , abandonat in apa comertului roman , devine robului lui DumneZeu /Domine Deus / Imparatul Romei actualul Papa /Tata de la Roma -Caesar avea titlul de Tata al poporului - God Father .Toate certificatele de botez din lume sunt în fapt certificate romane . Religia crestina este un Contract Social ,o inventie a Romei sa subjuge oamenii . Isus a fost un caracter fictiv , nu a existat .

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.