marți, 25 octombrie 2016

Parintele Arsenie Papacioc - indemn la lupta impotriva ecumenismului.

Parintele Arsenie Papacioc indeamna la lupta cu sabia impotriva ecumenismului. La care sabie se refera? Firesc ca se refera la sabia cuvantului, la marturisire. In discutia sa, cu teologul Dimitrie Tselenghidis si cu parintele Metalinos din grecia, spune ca sabia cuvantului trebuie scoasa atunci cand credinta este atacata de erezii: "Ortodoxia se apara cu sabia la momentul asta istoric".

Partea 1


Partea 2


Convorbirea intre parintele Arsenie si teologii greci a avut loc in anul 2010. indemnul sau este valabil si azi, cu atat mai mul pentru ca ecumenismul a fost admis oficial la sinodul din Creta.

Un comentariu:

  1. Să luăm aminte!… DIN ÎNVĂȚĂTURILE GREȘITE ALE PĂRINTELUI ARSENE PAPACIOC!
    https://deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com/2017/07/28/sa-luam-aminte-din-invataturile-gresite-ale-parintelui-arsene-papacioc/?fb_action_ids=1934373630168151&fb_action_types=news.publishes

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.