duminică, 2 februarie 2020

O “proorocie” a presedintelui Romaniei se implineste.


Traian Basescu a spus cu mult timp inainte
Ce se va intampla in 2020.

Despre globalizare si dorinta unor lideri politici de a conduce popoarele am auzit cu totii. Unii cred, iar altii sunt mai sceptici. Cert este ca prin aceasta globalizare se urmareste creearea unui guvern mondial cu economie unica, religie unica, cultura unica, mentalitate unica etc. De ce? Pentru ca prin acest guvern mondial totul se va tine sub control mai cu usurinta. Cine sunt acestia? E simplu. Oameni cu dorinta demonica de a stapanii popoarele.


Pentru punerea in practica a acestor scopuri, pe plan religios, Papa Francisc are menirea sa educe tineretul astfel incat totul sa fie in cadrul unei asa-zise normalitati. Reeducarea capitalista este mai perfida si mai ascunsa decat reeducarea comunista. Daca in timpul comunismului dusmanul era stiut, pe fata, acum dusmanul vine la brat cu "bune intentii" in toate domeniile, dar si in plan spiritual. Pentru ca a refuzat sa participe la acest plan, papa Benedict a trebuit sa-si dea demisia facand loc omului care era dispus sa fie folosit in acest scop: Papa Francisc.

Mai multe detalii despre situatia prezentata mai sus puteti afla vizionand filmuletul de mai jos:  

Un comentariu:

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.