luni, 19 octombrie 2015

Scolile din Germania au devenit hotel, iar copii menajeri.




Părinții din Germania se revoltă: 
S-a ajuns prea departe! Copiii noștri sunt puși să facă paturile și să gătească pentru refugiați!



Inițiativa unei școli din Germania, de a-i pune pe elevi să facă ”practică” într-un azil unde au fost găzduiți refugiați, i-a revoltat pe părinți.

Directorii unei școli din orașul german Lübeck au hotărât că elevii trebuie să facă ”practică” într-un centru de găzduire a azilanților, ca parte a programei de activități săptămânale. Părinții au luat foc, deranjați de faptul că astfel copiii lor vor fi trimiși să schimbe lenjeria, să ajute la prepararea mâncării și  să sorteze haine pentru migranții ajunși în acest oraș.

Una dintre mame a postat pe Facebook o scrisoare, în care sunt subliniate pasajele care vorbesc despre orele de practică în centrul de azilanți, presa locală confirmând că documentul este oficial.

”Nu am sentimente de ură. Sunt o persoană super tolerantă, dar lucrurile merg mult prea departe. Școala a inclus o nouă disciplină care se numește SERVILISM?”, a comentat cineva pe Facebook.

Majoritatea comentariilor, peste 600, sunt reacții de revoltă față de atitudinea autorităților, nemții întrebându-se acum de ce migranții nu pot să facă singuri treburile puse acum în sarcina unor copii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.