miercuri, 7 octombrie 2015

Parlamentarii UE sunt pusi in fata situatiei. Consecintele razboiului din Siria devine un pericol de nestavilit pentru Europa.



Turcia avertizeaza: „3 MILIOANE de sirieni se pregatesc sa plece spre Europa”. 
Reactia oficialilor UE



Turcia avertizeaza Uniunea Europeana ca trei milioane de refugiati sunt pe cale sa plece spre Europa. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

„Potrivit estimarilor Turciei, inca trei milioane de potentiali refugiati ar putea sosi din Aleppo si imprejurimi”, a declarat, marti, Tusk.

„Astazi, milioane de potentiali refugiati si imigranti viseaza la Europa. Lumea din jurul nostru nu intentioneaza sa ajute Europa. Chiar sunt unii vecini care se uita cu satisfactie la problemele Europei”, a mai spus Tusk, citat de Associated Press.

Tusk a declarat ca interventiile militare ale Rusiei si Iranului pentru sprijinirea regimului Assad vor crea acest nou val migrationist.

Circa 630.000 de persoane au intrat ilegal in Europa de la inceputul anului, a afirmat Fabrice Leggeri, director executiv al Agentiei europene de supraveghere a frontierelor Frontex, intr-un interviu acordat grupului de presa francez Ebra.

„Am inregistrat aproximativ 630.000 de treceri ilegale de frontiere pana la sfarsitul lunii septembrie”, a indicat Legeri, vorbind despre „criza migratorie fara precedent in Europa dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial”, in acest interviu aparut luni in cotidienele Dernieres nouvelles d’Alsace si Alsace din estul Frantei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.