joi, 8 octombrie 2015

Comunicat de presaIn urma evenimentelor nedorite (referitor la furtul moastelor Sfantului Haralambie - mana stanga) petrecute saptamana aceasta la Manastirea Mega Spileo din Grecia, conducerea ASTRADROM a fost contactata de catre presa pentru informatii.

Ca raspuns precizam ca ASTRADROM nu are nici o implicatie in acest eveniment si nu a organizat acest pelerinaj. Anuntul cu pelerinajul in Grecia a fost postat si pe blogul nostru la cererea organizatorilor din Satu Mare.

In ce priveste prezenta lui Danion Vasile ca ghid al acelui grup, nu ne asumam responsabilitatea. ASTRADROM il considera pe Danion o persoana controversata
si nu are nici o colaborare cu el.

Mentionam ca Bogojel Claudia este in acel pelerinaj in calitate de translator si nu este membra ASTRADROM. Noi am avut colaborari cu Claudia si o cunoastem destul de bine, astfel incat nu ne indoim de corectitudinea ei. Daca a luat apararea faptasilor a facut-o din motive emotionale pentru ca cele petrecute sa nu afecteze imaginea Bisericii Romane si a tarii noastre in strainatate.

Au aparut informatii ca pelerinii ar fi fost din Bihor, Bucuresti sau Hunedoara. Mentionam ca pelerinii din Bihor nu sunt implicati in acea fapta, iar din Hunedoara nu este nici macar o persoana. Din Bihor nu este nici un preot in acel pelerinaj. Cei trei preoti implicati sunt din Satu Mare: vezi si http://www.voceatransilvaniei.ro/situatie-incredibila-in-grecia-trei-preoti-din-satu-mare-complici-la-furtul-moastelor-sfantului-harlambie/

Speram ca acest eveniment sa fie invatatura de minte pentru toti cei ce cad in extrema extravagantei si a unei false evlavii. Sa ne rugam pentru cei ce sunt in acel pelerinaj sa se intoarca cu bine acasa.

Anca Avram, presedinte.

Un comentariu:

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.