vineri, 1 august 2014

Razboiul din Gaza: Statul American intarzie sa faca pace in fasia Gaza - La televiziunile din Romania e un subiect prea putin discutat


ATAC “CHIRURGICAL” in GAZA: Spitalul central facut morman de moloz si cadavre.

Daca mai era vreun dubiu ca Israelul actioneaza ca un popor barbar, acum s-a risipit si acel dubiu. Armata a bombardat spitalul central din Gaza, acolo unde erau internati femei si copii care se aflau deja in stare grava din cauza razboiului.

Oameni buni care credeti ce va spune presa generala, ca Israelul bombardeaza scolile, spitalele, moschee, casele oamenilor, datorita faptului ca acolo sunt ascunse rachete. Ganditi-vava  rog un pic, in primul rand rachetele cu raza scurta si medie de actiune, de orice tip ar fi, sunt foarte, foarte scumpe, la ordinul sutelor de mii de euro, una singura, oamenii de acolo sunt in asa hal de saraci ca nici dupa ce sa bea apa nu au, de unde isi permit ei sa procure aceste rachete??? Mai ales ca nici nu au produs vreo paguba in Israel, aceste asa zise rachete ale gruparii Hamas, nu au ranit pe nimeni, sau sa fi distrus vreo cladire. In al doilea rand, aceste rachete sunt foarte mari ca dimensiuni, sunt transportate pe masini speciale, cum se pooate sa credeti ca ele pot fi ascunse in apartamente sau scoli sau spitale??? Nu e pic de logica. 
Pana acum in Gaza au fost omorati peste 800 oameni dintre care majoritatea civili.
 Iar rachetele trase de Israel de la cine provin??? Nu de la americani??? Ii considera cineva pe ei vinovati de atat de multe crime cu premediatare???

Trezirea dragii mei!!!

Mai jos aveti o serie de imagini de-a dreptul socante de la spitalul distrus:

gaza spital

ch1

ch2

ch3

ch5

ch9

ch8

ch7


ch11


4 comentarii:

  1. UNRRA este implicate in furnizarea de rachete palestinienilor. Populatia civila este folosita current ca scut pentru teroristi.
    Soros si multi altii sunt evrei dar ei s-au lepadat de identitatea lor si sunt indivizi capabili de orice ca sa controleze si sa se imbogateasca.
    Evreii din Israel au construit o tara infloritoare in desert, in contrast cu arabii care daca nu ar avea rezerve de petrol si nu ar exista nevoia de petrol, ar fi niste tari de lumea a treia.
    Daca nu va umpleti inimile cu dragoste D-zeu va va parasi si ve-ti vorbi vorbe goale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Referitor la crimele evreilor din Gaza nu spune nimeni nimic.

      Ștergere
  2. Nimeni din Israel nu vrea razboi!!! Cei scris , nui adevarat! Israelu a deschis razboi cu Hamas Banda de teroristi ear ei stau ascunsi ca niste viermi sub pamint! In loc de banii care cupara armament si tuneluri sub pamint ca sa intre pe teritoriu in Israel ca sa faca terror! De asha bani putea sa ridice hoteluri si scoli! Sa dezvolte gaza ca o Tara turistica!In Israel au murit54 de soldati, Soldati care au Lasat familii acasa, si au esit sa se lupte cu psihopati care se ascund dupa femei si copiii! Cred ca daca Israilu ar fi asha cum il descriu uni.....?! Demult sterjea acest sector de tot!! Numa pentru asta Israelu a fost deacord sa opreasca acest razboi! Sa nu Mai sufere o lume nevinovata! Cred ca nici o Tara din lume nu ar rabda ca sa O bombardeze ani intreji! Ani cetatenii din apropierea de sector. Gaza citeva ori pe zi trebue sa fuga in buncher ca suna SERENA! Cine poate sa traeasca asha?! Rachetele la ei nu se termina?! De ce? Lasatine in pace! Vrem pace!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nu justifica barbaria acestor bombardamente! Miza acestor razboaie este determinarea palestinienilor sa plece in lumea larga pentru a-si lasa teritoriul evreilor!

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.