duminică, 2 mai 2021

Martor ocular. Sfânta Lumină de la Ierusalim. Cum a văzut-o de trei ori?

 

 Preluat de pe canalul SFR TV, https://www.youtube.com/watch?v=Qu564Oc8Cb4&t=4s

Detalii din descrierea sursei, vedeti mai jos:

Sfânta Lumină de la Mormântul Mântuitorului Iisus Hristos a fost văzută de foarte mulți dintre creștini și necreștini. Unul dintre cei care au văzut-o este și părintele Serafim, starețul mănăstirii Bisericani, județul Neamț, care a văzut-o venind în trei ani diferiți. 

Părintele Serafim a avut parte de o experiență inedită despre care alții nu au mai povestit. Prin intermediul acestei înregistrări l-am rugat să ne transmită ce a văzut, ce a simțit, cu ce impresii a rămas. 

De menționat că evenimentul este mereu supravegheat și controlat de către autoritățile statului Israel, dar și de către un paznic musulman și alte religii (confesiuni) care îl au mereu în ochi pe patriarhul de la Ierusalim, cel care primește Lumina lui Hristos. 

Flacăra nu arde timp de câteva minute, și se răspândește repede din mână în mână, la cei prezenți. Această minune apare doar la Paștele ortodox și de fiecare an, de-a lungul istoriei, a venit doar la patriarhul ortodox. 

Emisiunea: Puncte Cardinale 

Realizator: Maricica Pandele 

Invitat: protosinghel Serafim Mihali

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.