duminică, 13 decembrie 2020

Două cadre medicale din Anglia au intrat în șoc anafilactic după administratrea vaccinului anti-Covid.

Ce ascunde presa din România despre vaccinarea obligatorie. 

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie emite un avertisment după ce doi membri ai personalului NHS au suferit reacții alergice la vaccinul Pfizer.

„Vaccinarea trebuie efectuată numai în unități în care sunt disponibile măsuri de resuscitare.”

Persoanele care suferă de reacții alergice „semnificative” nu ar trebui să se vaccineze, avertizează Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie.

Agenția de reglementare emite un avertisment după ce doi membri ai personalului NHS au suferit reacții alergice la vaccinul Pfizer.

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie a avertizat că persoanele cu antecedente de reacții alergice „semnificative” nu ar trebui să primească vaccinul Pfizer-BioNTech. Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA) a emis avertismentul după ce doi membri ai personalului NHS cărora li s-au administrat doze marți au suferit o reacție alergică. NHS Anglia a declarat că toate instituţiile implicate în programul de vaccinare au fost informate. Dr. June Raine, director executiv al MHRA, a declarat că organismul de reglementare examinează cazurile. 

Cei doi membri ai personalului NHS, s-au recuperat după ce au primit tratamentul adecvat. Într-un e-mail al NHS trimis marți seara directorilor medicali și văzut de The Independent, autoritățile au scris că „se caută informații suplimentare și vor emite sfaturi suplimentare în urma anchetei”.

Rămâne neclar la ce element al vaccinului au fost alergici cei doi membri ai personalului, în timp ce The Independent informează că oficialii nu știau că aceasta ar fi o problemă.

Profesorul Stephen Powis, director medical național pentru NHS Anglia, a declarat: „Așa cum se întâmplă în cazul noilor vaccinuri, MHRA a recomandat, pentru a lua măsuri de precauție, ca persoanelor cu antecedente semnificative de reacții alergice să nu le fie administrat vacciunul, după ce două persoane cu antecedente de reacții alergice au răspuns negativ ieri.”

În acelaşi timp, a fost emisă avertizarea că vaccinarea trebuie efectuată numai în unități în care sunt disponibile măsuri de resuscitare.”

Conform protocolului studiului clinic Pfizer, persoanelor cu „antecedente de reacții adverse severe asociate cu un vaccin și / sau reacție alergică severă la orice component care face parte din studiu” nu li s-a permis să participe la testare.

*Menţionăm că anafilaxia poate fi fatală, dacă nu este tratată imediat.

Citiţi mai mult pe The Independent

 

sursa:  https://raintv.eu/doua-cadre-medicale-din-anglia-in-soc-anafilactic-dupa-vaccinul-anti-covid/

Un comentariu:

  1. Dragilor, acest vaccin, pe lângă efectele negative fizice dovedite, este, în Plan Spiritual și un fel de pecete a lui Antihrist! Așa că, cine-l face merge în iad!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.