marți, 5 mai 2020

Papa Francisc sustine educatia sexuala in scoli. De ce?


S-a constatat ca în țările unde a fost introdusă educația sexuala în școli a crescut procentul fetelor rămase însărcinate si prostituția.
Cu toate acestea papa Francisc susține, alături de globaliștii anticreștini, introducerea obligativității orelor de educație sexuală în școli. Ne punem întrebarea, de ce papa nu ține cont și de învățătura lui Hristos?


Vizita istorică efectuată în România de Suveranul Pontif ne oferă ocazia de a studia mesajele pe care Papa le-a dat, de-a lungul timpului, în legătură cu teme de actualitate. Printre acestea, și educația sexuală. La începutul anului, Papa Francisc a vorbit cu multă franchețe despre acest subiect.

Educația sexuală în școli e necesară. Sexul e un dar de la Dumnezeu, nu e un monstru. E un dar pentru dragoste. Ideal ar fi ca educația sexuală să înceapă de acasă, de la părinți. Dar acest lucru nu e mereu posibil, pentru că unii părinți nu știu cum să o facă. De aceea, școala trebuie să umple acest gol”a spus Papa Francisc, citat de mai multe publicații internaționale, printre care și ziarul La Stampa.

Trebuie să se predea o educație sexuală obiectivă, așa cum e, fără colonizări ideologice.

Dacă în școli se predă o educație sexuală îmbibată de colonizări ideologice, distrugi persoana. Sexul ca dar al lui Dumnezeu trebuie educat, fără rigiditate, a educa vine de la verbul ‚e-duccere’, a obține ce e mai bun din persoană și a o însoți pe drum. Problema este la educatori, fie la nivel național, fie local sau de unitate școlară, ce profesori sunt aleși și după ce manuale”, a adăugat Suveranul Pontif, la întoarcerea dintr-o vizită pe care a făcut-o în Panama.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.