marți, 3 iulie 2018

Se vinde gazul din Marea Neagra. Protestatarii impotriva coruptiei tac cu "demnitate".


Protestatarii #Rezist
Unde au dispărut protestatarii de serviciu care scandau în Piaţa Universităţii lozinci împotriva corupţiei. Acum când PSD şi opozanţii săi fură împreună s-au liniştit... Sau poate încă nu au primit poruncă să iasă „spontan” la programul de manifestaţii stradale?

Doar doi parlamentari se opun în aceste zile unui odios act de trădare nățională... Se pare că cedarea rușinoasă a resurselor naturale nu este un motiv de protest pentru „societatea civilă”, pentru rezistenții sectei Cioloș.

Deputat Daniel Gheorghe:
Din păcate se întrezărește o sesiune extraordinara a Parlamentului, lucru mai mult rau decât bun la acest moment. Pe lângă legile pentru care e disperat Dragnea am avut neplăcerea să aflu că a fost introdusă pe ordinea de zi plx 33/2018 cu privire la regimul de exploatare a gazului din Marea Neagră. După cum știți, Ungaria ne-a zis pe șleau zilele astea ca noi nu avem ce face cu gazul nostru si mai bine să îl vindem lor că ei stiu mai bine să il valorifice decât noi. Nu România câștigă din exploatarea urgenta a zăcămintelor de gaz din Marea Neagră , ci Ucraina alături de Ungaria care își vor asigura securitatea energetică pe baza gazului din apele teritoriale românești. Nu este un secret pentru nimeni că tot din partea acestor vecini vin si presiuni asupra Statelor Unite care sunt indemnate să preseze România pentru a adopta acest act normativ cu caracter antinational . Dacă unii cred că resursele strategice ale României au drept scop servirea Ungariei si Ucrainei nu au decat sa o facă, dar eu nu voi vota, indiferent de felul in care va arăta documentul normativ la final, acest proiect de lege care arata a trădare de țară! Gazul aparține românilor si nu ne poate obliga nimeni să devenim servantii nimănui și avem dreptul suveran să respingem sacrificarea gazului românesc pentru interesele de pretins lider regional pe care și le asumă absolut fără motiv, Ungaria!

Deputat Liviu Plesoianu:
Eu NU votez așa ceva! Sunt exercitate presiuni enorme pentru ca Parlamentul României să voteze zilele următoare un proiect legislativ prin care renunțăm la impozitarea veniturilor suplimentare obținute de companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră!Săptămânile următoare, sub presiunile enorme ale puternicelor companii străine, precum și sub presiunile înalților emisari ai partenerilor... strategici, suntem pe cale să votăm așa-numita Lege a perimetrelor petroliere offshore. Prin articolele 18 și 19 ale acestui proiect legislativ, urmează să:
- RENUNȚĂM la impozitarea veniturilor suplimentare în cazul tuturor exploatărilor maritime. Cu alte cuvinte, 0 IMPOZIT pentru tot ce obțin ca venit suplimentar companii precum OMV și ExxonMobil din extragerea și comercializarea de gaze naturale de la Marea Neagră (partea românească)!
- ÎNGHEȚĂM redevențele (adică banii pe care trebuie să ni-i plătească toate companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră) la nivelul din acest an (2018). Pe toată durata exploatării, noi NU vom mai putea umbla DELOC la aceste redevențe!
- DESPĂGUBIM companiile străine! Dacă au plătit deja acest impozit pe veniturile suplimentare, companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră vor PRIMI BANII ÎNAPOI!
    Proiectul legislativ a trecut de Senat în această formă și urmează să fie votat în Camera Deputaților în sesiunea extraordinară, ca urmare a presiunilor enorme exercitate de companiile străine și înalții emisari... strategici.

Sursa: Pagina personala de facebook a lui Cristi Nemteanul, din 01.07.2018.
Vezi aici:


2 comentarii:

  1. Vai de Țara noastră! Vai de Poporul Român! Suntem prădați fără oprire de către trădătorii din fruntea statului și de către dușmanii noștri de veacuri. La luptă, Popor Român! Nu mai sta, căci ți-a ajuns cuțitul la os!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și atunci interesele cui servesc "dragii noștrii conducatori" . Va veni și vremea când vor da socoteală pentru tot raul pricinuit acestui popor. Dumnezeu va judeca Drept. Nu mai servesc interesele țării de muuult,neamțul de la conducerea țării nici atât,parlamentul este o haită de hiene ,Maica Domnului sa aive milă de noi.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.