sâmbătă, 14 iulie 2018

Romanii din toate colturile tarii sunt chemati la Bucuresti sa apere cauza confratilor din Harghita si Covasna.


Bătălia pentru identitatea națională.

Românii din Covasna, Harghita și Mureș îi cheamă pe frații lor din întreaga țară la București. 

 DUMINICĂ 29 iulie, în Piața Constituției, ora 17.


Împreună vom reafirma cu hotărâre faptul că limba română trebuie sa rămână singura limbă oficială pe întreg teritoriul statului român. Respingem modificările cu caracter antinațional din Codul Administrativ adoptat de parlament prin care limba maghiară dobândește statut de limbă oficială pe o arie ce depășește cu mult județele Covasna, Harghita si Mureș. Limba maghiară va avea același caracter oficial ca limba română, obligativitatea utilizării ei extinzându-se la nivelul administrației centrale, respectiv prefecturi si deconcentrate.

Avem Stat Național Unitar Român. Se surpă temelia lui. Se calcă pe sângele ostașilor Armatei Române căzuți în bătălii, pe trupurile martirilor si sfinților acestui pământ ce au mărturisit România. Se întorc Voievozii în mormânt căci astăzi o clică trădătoare ne vinde pe un pumn de arginți.

Pe 29 iulie vom vedea un lucru: câti dintre noi vom spune NU acestei trădări. Nu este totul pierdut, mobilizarea noastră contează.

Cu Dumnezeu înainte pentru România!

3 comentarii:

  1. Georgeta Laurean15 iulie 2018 la 03:50

    Ce fac "Romanii" din diaspora. In aceasta situatie uita ca sunt romani?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, trezirea Români! Nu mai este timp de șovăieli. Numărătoarea inversă a existenței Poporului Român a început în Decembrie 1989. Toată caracatița mafiei politicianiste, instrumentată din exterior, trebuie grabnic răpusă! La luptă, Români!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.