duminică, 19 martie 2017

Sa ajutam românii din Ucraina. Volohii sunt fraţii noştri, au nevoie de noi.



Asociatia ASTRADROM organizează pana la data de 05 aprilie 2017, o campanie de ajutor pentru românii crunt de săraci (volohii) din vestul Ucrainei (loc Poroscovo) care nu stiu nici de telefon, nici de ciocolată... 

 
 

Sunt o comunitate de cateva mii de suflete care nu au cunostinta de noi, dar nici noi de ei. Cu toate acestea suntem frati. Pentru fiecare dintre ei contează gestul nostru:
Adunăm alimente (paste, faină, mălai, orez, ulei, zahăr, fasole boabe, zacuscă, dulceaţă, diferite conserve, alimente neperisabile), dulciuri, abecedare, cărti ortodoxe (vieti de sfinti, de rugaciuni, catehism etc.), icoane, imbracaminte-incaltaminte buna, jucarii, detergenti, bani, etc.

Daca doriti sa contribuiti, fiecare dupa posibilitati, va rugăm să ne contactati la tel. 0758751266 si 0766434568.

HRISTOS A INVIAT! 

Despre Volohii din Ucraina vedeti si: https://www.youtube.com/watch?v=oF8kyuUO8og)


2 comentarii:

  1. Ortodoxia trebuie salvata si prin astfel de gesturi. In sfarsit ca se face ceva concret si nu doar conferinte si dezbinari. Noi facem teorii iar protestantii sunt acolo de mult si nu oricum ci cu ajutoare venite de pe mari si tari. Nu prea mai vad cum se vor putea salva aceste suflete aflate deja pe mana baptistilor. Aceiasi e situatia din pacate si in penitenciare. Acolo protestantii castiga teren in defavoarea ortodoxiei si nu nimeni nu ia nici o masura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, dragul meu.. Poate vom reusi si noi sa salvam ortodoxia, asa cum au facut-o odinioara stramosii nostri si marii nostri voievozi, prin credinta...

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.