marți, 22 septembrie 2015

UE impune sanctiuni tarilor membre care nu primesc emigranti. E vizata si România.

Parlamentul UE ameninta cu amenda de 6500 euro pentru fiecare emigrant refuzat de catre o tara membra in Uniunea Europeana. Statele care accepta cota de emigranti impusa primesc cate 6000 euro pentru fiecare emigrant acceptat ne informeaza Pagina Europeana: http://www.paginaeuropeana.ro/negocieri-la-bruxelles-ue-a-stabilit-sanctiunile-pentru-tarile-care-refuza-refugiati/

Aceasta masura afecteaza si Romania, deoarece premierul Victor Ponta a respins un numar mare de refugiati directionati spre tara noastra. Urmeaza sa vedem ce se va mai decide in acest sens. 

printre emigrantii veniti in Europa au fost depistati membrii ai organiyatiilor teroriste din Asia: http://www.flux24.ro/dezvaluiri-explozive-sirianul-bruscat-de-jurnalista-maghiara-este-membru-al-qaeda-si-a-fost-implicat-in-asasinarea-a-50-de-kurzi/

In privinta celor care au generat haosul in Asia nu s-a luat nici o masura, pana la ora actuala. Asteptam sa vedem daca o vor lua vreodata.

Despre haosul creat in occident de emigrantii musulmani presa din Romania relateaza doar franturi.

Marius Pop

VEDETI  SI:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.