miercuri, 9 septembrie 2015

Imanul musulman din Romania ameninta ca daca nu vor fi lasati sa ridice moscheia la Bucuresti vor aparea conflicte ca in Occident.

Conform legilor islamice pe un loc spurcat nu se poate construi o moscheie. Printre locurile spurcate sunt considerate si cele unde au fost ingropati porci. Un tanar care se impotriveste prozelitismului islamist in Romania a ingropat pe locul viitoarei moschei doi porci si a ridicat o troita. Seful musulmanilor din Romania, imanul Osman, considera ca crucea a spurcat acel loc, dar asta nu deranjeaza: “Aceasta se curata si acolo se va construe moscheia”.






După ce bucureșteanul Cătălin Berenghi a îngropat doi porci pe terenul pe care urmează să se construiască mega-moscheea, a adus mai mulți porci să se plimbe pe teren și acum a montat o cruce imensă de marmură tot acolo, imamul Bucureștiului, Aziz Beşir Osman, a făcut declarații amenințătoare la adresa României, pentru
www.ziarulring.ro. Am încercat să luăm și poziția adjunctului imamului Bucureştiului, Yldiz Imdat, în vârstă de 41 de ani, care slujeşte la geamia de la Eroii Revoluţiei dar având în vedere că acesta practică metoda de înșelăciune „ACCIDENTUL” nu a fost disponibil. Imamul musulman a fost prins în flagrant și reținut la Piteşti, în timp ce primea o sumă de bani de la un bărbat în vârstă de 59 de ani, pe care a încercat să-l înşele prin metoda "Accidentul", în complicitate cu un deținut. 

Vă prezentăm declarația incredibilă făcută de Imamul Osman:

“Nu ştiu ce tot caută oamenii ăştia acolo. Cred că sunt bolnavi mintal, altfel nu îmi explic. Aceşti oameni urmăresc să strice relaţiile diplomatice cu ţările islamice. Păi, judecă normal? Este posibil şovinismul acesta în secolul XXI? Credeţi că au supt lapte curat de la mamele lor? Nu cred că sunt influenţaţi de nimeni, o fac de capul lor, dar dacă, într-adevăr, există persoane care îi întărâtă, acestea sunt la fel ca ei. Nici porcii, nici crucea nu au vreo influenţă asupra terenului. Acesta se curăţă şi acolo se va construi moscheea. Şi Potopul a umplut pământul de rahat şi tot s-a construit după el. Uite ce au făcut în Occident astfel de oameni. Au provocat conflicte acolo, au deschis răni, iar acum au venit toţi pe capul lor şi statele occidentale sunt obligate să aibă grijă de ei. Aşa o să se întâmple şi la noi”, a declarat Aziz Beşir Osman.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.