joi, 12 februarie 2015

Cerere de finantare pentru actiuni caritabile sau o escrocherie a schismaticului Gherasim Bratu? Acesta se foloseste in “actiunile” sale de titulatura falsa de “mitropolit” ortodox roman cu activitate in Romania si Europa.



 Pretinsul “mitropolit” Gherasim Bratu, scolit la organizatii religioase obscure din Italia cu radacini KGB-iste, practica inselaciunea folosindu-se de numele Bisericii Ortodoxe din care s-a auto-exmatriculat fiind certat cu randuiala bisericeasca.

Pe siteul asociatiei religioase a schismaticului Gherasim Bratu poate fi gasita o cerere de sponsorizare care starneste suspiciuni (a se vedea documentul foto de mai jos). Acesta si-a pus un antet confuz prin care se prezinta ca si cum ar fi o organizatie ortodoxa canonica: “Mitropolia Autonoma Episcop Gherasim Bucuresti, Romania” dedesubt apare un numar de telefon si un numar de inregistrare fiscala. Desigur ca acest cod e chiar CIF-ul asociatiei care ii poarta numele. Totul e legal, din punct de vedere juridic, dar confuzia de care se foloseste domnul Gheorghe Bratu, asa-zisul “mitropolit” Gherasim e o escrocherie in toata regula. In antetul cererii de sponsorizare nu specifica din care biserica face parte, ceea ce nici nu are cum, caci e “autonoma” ca sa nu spunem “privata”.

Mentionam ca falsul mitropolit Gherasim Bratu a facut parte din o organizatie obscura din Italia cu sediul la Milano si apoi din o fractiune desprinsa din aceasta cu sediul la Bergamo, condusa de omul “Bisericii KGB” Olivian Octavian Bindiu Pop, care acum activeaza in diaspora sub numele “Mitropolitul Onufrie”. Ambii au rolul de a dubla ierarhia Bisericii Ortodoxe Romane din tara si diaspora cu scopul de a dezbina credinciosii acesteia. Pentru a nu fi depistati s-au camuflat sub denumirea de “vechiul calendar”. Desi, oficial sustin ca nu au nici o comuniune unii cu altii, Onufrie il apara mereu pe Gherasim, cand acesta e in pericolul de a fi dezvaluit.

Andrei Moga, Bucuresti

Vedeti si:
Demascarea sectei lui Gherasim si a “dascalilor” sai din Italia (Milano si Bergamo): http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2015/01/gherasim-bratu-si-onufrie-caruntu.html

Despre "aliatul" sau Onufrie Pop de Bergamo, implicatiile sale in "Biserica KGB" si misiunea diversionista din diaspora romaneasca: 


Documentul controversat: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.