sâmbătă, 5 aprilie 2014

Să ne rugăm pentru PS Mihail Longhin Jar

episcopul_longhin_mihail_jar"Va rog sa spuneti tuturor sa se roage pt PS Longhin de la Banceni. E in stare f grava (posibil sa fi avut infarct sau o agravare a bolilor sale, nenumarate). Azi ar fi trebui sa fie transferat cu elicopterul sau avionul in strainatate dupa 2 saptamani de spitalizare la Cernauti. Si-a luat ramas bun de la toti ca inaintea plecarii celei din urma, era senin si impacat, trist doar pt ca nu va vedea toate lucrarile terminate in manastire, si mai ales din mila pt. oameni. Toti il jelesc deja la Banceni. Sa ne rugam Domnului pt. sanatatea sa! “ Vă rog pe cei care aveţi mai multe detalii să ne scrieţi la comentariile acestui articol.


| primit pe email

Un comentariu:

  1. Scuze pentru off-topic, dar aș vrea să semnalez iarăși lansarea unei a doua cărți a practicantului de reiki, prof. Grigoraș Ioan în bisericile ortodoxe din Beiuș. Cartea se numește "Adevărata fericire", nu am detalii legată de ea, poate scrieți un articol pe această temă. Despre prima carte, "În căutarea fericirii", plină de erezii orientale, am citit la dvs. pe blog. Să-și fi revenit între timp ? Nu știu...Doamne ajută !

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.