luni, 28 aprilie 2014

O tânără musulmancă, a fost CUSUTĂ la gură şi ochi

O femeie musulmancă a fost cusută la gură şi la ochi de către compatrioţii ei pentru că şi-a declarat dragostea pentru Iisus Hristos.

Știrea de mai jos e mai mult decât șocantă… Ea demonstreaza uneori cat de intolerante pot fi unele religii. In esenta, stirea a fost preluata de pe site-ul de limba araba erspress.com
Iată ce aflăm de acolo:
O fata tanara care se angajase in Palmelkh, Arabia Saudita, a avut indrazneala de a spune “Iisus Hristos este Mântuitorul meu personal”.
Acest lucru i-a infuriat pe multi superiori de la locul ei de munca, asa ca s-a ordonat sa i se coase gura, pentru a o opri sa-si mai exprime public dragostea ei pentru Hristos. In plus, au cusut-o si la ochiul stang, ca un supliment de pedeapsa. Procesul a fost nu numai inuman, dar si neigienic. Firul de plastic cu care a fost cusuta continea substante chimice periculoase, caci singurul scop a fost acela de a provoca in mod intentionat infectie.
tanara cusuta la gura si ochi
Aceasta poveste a fost confirmata de organizatiile pentru drepturile omului, caracterizand-o drept o reflectare a sistemului “mortal” al Arabiei Saudite privind Drepturile Omului, precum si o incalcare flagranta a drepturilor femeilor.

Ceea ce se intampla in Arabia Saudita este mai mult decat scandalos. Credinta fiecaruia, chiar proclamata in gura mare, trebuie sa fie libera; nimeni nu are dreptul si nu ar trebui sa aiba vreodata in impunerea cuiva a credintei sau religiei. Unii musulmani din ziua de astazi (ma refer la cei “ultraortodocsi”) traiesc ca in Evul Mediu si nu pot intelege ce inseamna cu adevarat libertatea.

4 comentarii:

  1. De va veti ascunde in pamant ca soarecii,in vazduh ca pasarile,in apa ca broastele si nu veti scapa de Ochii lui Dumnezeu,Va cade mania lui Dumnezeu,peste voi si veti plati musulmanilor cu varf si indesat ,toata incompetenta voastra,tavalugul a plecat catre voi,

    RăspundețiȘtergere
  2. Fals. Fata e o japoneza ce voit si-a mutilat figura, nu are nicio treaba cu musulmani sau crestini. Verificati sursele sau faceti dezinformare pt goana pe clickuri?
    Sursa: http://motleynews.net/2012/09/26/bagelheads-japans-hot-trend-of-injecting-saline-in-forehead-for-that-bagel-look/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru informatie..datorita ei am raspuns unuia care raspandeste ura prin lume

      Ștergere
    2. Crestinismul isi fabrica martiri.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.