joi, 26 septembrie 2024

Diana Iovanovici Șoșoacă și aiurelile ei ezoterice neodaciste.


Filmare din 28 noiembrie 2020 la Sfinx, Clipul a apărut pe grupurile de facebook ezoterice, neodaciste. Diana Șoșoacă a participat la mai multe acțiuni ezoterice, este susținătoarea mișcărilor ezoterice din România, fiind foarte bine camuflată între categoria ortodocșilor fanatici (nepomenitori...).
Mai multe clipuri din această categorie au fost postate pe pagina de facebook a Dianei Șoșoacă, iar ulterior au fost șterse. În mediul ortodox este susținută public de preoți ca: - Ciprian Mega de la biserica Sf. Spiridon din Oradea, - Ioan Neagoe de la sihăstria Rarăului, - Calistrat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni. Diana Șoșoacă a făcut parte din guvernarea PSD, ulterior a intrat în USR aducând ofense și denigrări credinței ortodoxe, iar la jumătate de an după ieșirea din USR a intrat în AUR devenind în mod misterios așa-zisa "apărătoare a ortodoxiei" în colaborare cu secta nepomenitorilor, dar și senatoare de Iași. După ce a fost exclusă din AUR (pentru indisciplină), doamna Sosoacă și-a creeat propriul partid numit SOS. În prezent este europarlamentar, într-un mod ciudat și discutabil (la miezul nopții a avut 3,2%, iar câteva ore mai târziu, spre dimineață, s-a anunțat că are 5,1%). Se consideră pe sine a fi "vocea poporului". Din punct de vedere politic este numită "iepurașul" celor de la putere care are misiunea de a dezbina partidele de opoziție și de a creea impresia falsă a unei împotriviri față de partidele de guvernământ. Este singurul politician din România care își ascunde trecutul și refuză să își facă public CV-ul personal. Deși susține sincretismul religios, doamna Șoșoacă se prezintă în fața publicului ortodox ca o "apărătoare" a religiei majoritare, acesta fiind un segment sensibil, ușor de manevrat între ortodocșii fără discernământ duhovnicesc (cei care pun mai presus spectacolul decât credința). Astfel misionara New Age, Diana Șoșoacă, devine o falsă "apărătoare" a unui segment al ortodocșilor. Despre mărturisirea de credință sincretistă a senatoarei Șoșoacă și participarea acesteia la acțiuni New Age, vedeți și aici:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.