marți, 17 martie 2020

China acuză SUA că a răspândit virusul Corona în întreaga lume.


Virusul a apărut în China după jocurile militare în care a fost implicată și armata SUA

     Zhao Lijian, purtatir de cuvânt al Ministerului de Externe al Chinei, acuză SUA pentru că a contribuit la răspândirea virusului Corona.

     Whashingtonul și Beijingul se acuză reciproc pentru răspândirea acestui virus, în timp ce China este țara cu cele mai multe victime.


     Deocamdată, nu este nimic oficial, dar apar tot mai multe reactii din partea autoritatilor chineze. Toate indiciile arata ca pandemia de coronavirus are origini americane. Deși a erupt în Wuhan, in decembrie 2019, se pare că acest nou virus ar fi ajuns acolo cu ocazia Jocurilor Militare Mondiale, care s-au desfășurat în perioada 18-27 octombrie 2019 chiar in acest oras chinez.

     Scandal imens pe plan internaţional între SUA şi China. Oficialii chinezi au acuzat armata americană că ar fi cea responsabilă pentru ajungerea virusului COVID-19 în oraşul Wuhan. Mai mult, americanii ripostează şi atrag atenţia că în cazul în care guvernul chinez ar fi fost mai transparent, criza de coronavirus ar fi fost mai bine limitată.

Detalii vedeți aici :


Un comentariu:

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.