sâmbătă, 3 august 2019

VIDEO: Fetele romance trimise la export. De ce autoritatile Statului Roman nu fac nimic, iar activitatea acestora se rezuma doar la declaratii in presa?

Cazul Alexandrei din Caracal si "implicarea" Statului Roman.

Caracatita de tip mafiot s-a extins in timpul mai multor guvernari (stanga si dreapta) in timp ce, de ochii lumii romanilor li se prezenta o falsa lupta impotriva coruptiei.

Cazul crimelor traficantilor de carne vie a rasculat Romania. Aceasta se datoreaza, in primul rand coruptiei la nivel inalt, care protejeaza retelele de treficanti si descurajeaza victimele. 

S-au intamplat cazuri cand fete obligate sa se prostitueze au mers la politie sau la ambasadele Romaniei din diferite tari unde erau duse sa depuna plangeri, dar au fost "tradate" de autoritatile statului roman. Astfel, in unele situatii, seful de clan a fost instiintat de autoritati ca sunt fete care vor sa scape, au depus plangeri sau au apelat la politie sau ambasada pentru a cere ajutor. Ulterior, seful clanului respectiv a sosit la fata locului pentru a duce victima la produs.

Exista si cazuri cand politia a tratat cu indiferenta sau, stiind cine protejeaza aceste clanuri, nu a mai intervenit. Daca totul s-ar rezuma la incompetenta, lucrurile ar fi mai usor de rezolvat. In schimb, aceste clanuri protejate de autoritatile statului prezinta un pericol real pentru fetele tinere, surorile sau fiicele noastre...Mai jos prezentam cateva detalii legate de cazul fetei din Caracal. Ramane totusi intrebarea: A fost ucisa sau e dusa la produs?


In timp ce procurorii nu emiteau mandat, iar politia se facea ca o cauta pe Alexandra, sefii unor clanuri din Oltenia dirijau cautarea fetei, trimitand piste false:
https://www.libertatea.ro/stiri/cautarea-alexandrei-coordonata-de-clanuri-de-interlopi-care-i-au-trimis-pe-politisti-la-adrese-gresite-2712925?fbclid=IwAR07kP68DVqHu95HhMP1fQJgTK05maPkMsj1hSodL28WqF2EybAzPCIekjw

Fica criminalului Dinca face parte dintr-o retea de prostitutie:
https://evz.ro/exploziv-fata-monstrului-din-caracal-implicata-in-retele-de-trafic-de-minore.html
https://www.youtube.com/watch?v=kywt0rWb4C4

Mai multe detalii despre marturiile fetelor care au fost ignorate sau chiar "tradate" de politie, vedeti in reportajul jurnalistei Simona Chirciu:
https://adevarul.ro/news/societate/video-comporta-politistii-fetele-violate-m-a-trimis-jos-sectie-nu-e-treaba-lui-1_5d42b152892c0bb0c61498ae/index.html

Discutia Alexandrei cu politistul de la 112:
 https://www.podul.ro/articol/atitudinea-criminala-a-politistului-care-a-dialogat-telefonic-cu-alexandra-cum-a-fost-intimidata-fata-de-felul-agresiv-prin-care-i-a-raspuns-agentul-de-politie-6516.html

Persoane de specialitate sustin ca fetele nu sunt moarte:
 https://www.podul.ro/articol/fetele-astea-nu-sunt-moarte-un-medic-un-expert-criminalist-si-un-fost-sef-de-crematoriu-spun-raspicat-ca-dinca-nu-avea-cum-sa-arda-trupul-alexandrei-in-butoiul-cu-cenusa-6542.html


 sursa: https://observatorastradrom.home.blog/2019/08/02/video-romancele-trimise-la-export-de-ce-autoritatile-statului-roman-se-fac-ca-se-implica-in-cazul-depistarilor-retelelor-de-traficanti-de-carne-vie-iar-activitatrea-acestora-se-rezuma-doar-la-decla/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.