sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Un nou tip de predicator: roborul electronic


Evrenghelistii nemți au un nou pastor.
Acesta predică pe bază de program computerizat.

  În Germania roboții pot lua locul unui pastor care predică la casele de adunare protestante. Așa văd protestanții modernizarea societății.

   Un astfel de caz poate fi întâlnit la secta evangheliștilor germani. Pastorul robot dă binecuvântare și vorbește emoționant despre Dumnezeu, despre credință și despre mântuire.

  Interesant cum un robot poate da binecuvântare. Greu și de imaginat, cum un robot fără suflet vorbește despre mântuirea sufletului etc.

Mai multe detalii vedeți pe siteul sectei evanghelice din Hamburg - Germania: https://www.evangelisch.de/inhalte/153061/28-10-2018/hamburg-feiert-ersten-digital-gottesdienst-mit-tablet-und-segensroboter?fbclid=IwAR31khgaQE3Y3FnfvRiitaLnC-ejs0IF086f7khVplk04dcq0DfV5UMAa1g

2 comentarii:

  1. Un predicator robot nu poate propovădui decât despre un ,,dumnezeu” robot, la niște oameni roboți (robotizați). Din păcate, occidentul este apostat în totalitate. Bisericile Românești Ortodoxe de acolo sunt și ele prinse în mrejele unui ecumenism dulceag, premergător al apostaziei și ereziei. Deja am auzit despre unele Biserici Ortodoxe în care slujbele și predicile sunt ținute de pe banda magnetică. Românii ortodocși din occident calcă foarte ușor pe urmele occidentalilor apostați. Să se întoarcă toți acasă și să lase la o parte dorințele materialiste care i-au dus în occidentul apostat. Să revină în Țară, la Credința Creștină Ortodoxă autentică. Să se gândească și la suflet, nu numai la trupul trecător. Ajută-ne, Doamne!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-ar fi sa-si trimita si sectantii un aparat de inregistrat... sau sa dea drumul la radio... sau sa-si puna o inregistrare din memoria vreunui aparat (calculator, tphone, tableta..) sau si mai bine - sa nu se mai duca fiindca aduce a sedinta de hipnoza in masa.
    Bine ar fi sa se indrepte si sa se lepede de inselare, sa se pocaiasca... da' de unde atat dorinta de traire in Adevar???

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.