joi, 25 octombrie 2018

Fobia pro LGBT-istă în România creată de UE cu susținerea minorității maghiare


UDMR este partidul care a reușit să boicoteze cel mai eficient referendumul în România. Ce interese a avut?

Stim că Ungaria are specificat în Constituția țării că unirea căsătoriei este făcută într-un bărbat și o femeie. Nu același lucru îl doresc ungurii și în România. De ce? Răspunsul e clar și limpede. Dacă ungurii doresc ca în țara lor să domine normalitatea, este logic și de înțeles. Aceasta dă putere neamului maghiar să păstreze un echilibru moral, social și din toate punctele de vedere. Maghiarii, prin UDMR, s-au gândit să facă tot posibilul să destabilizeze normalitatea în România. Aceasta făcând-o foarte ușor prin boicotarea referendumului. Rezultatul acestui referendum asigură haosul în România, creat de ambițiile politice ale partidelor de opoziție (PMP, USR, PNL[1], Pro România, etc.) în colaborare cu UDMR.


Prezența la vot în județele Harghita și Covasna este cel mai solid argument în această priviință. Oamenii simpli din cele două județe au crezut în sinceritatea liderilor UDMR, nu din rea voință, ci din încredere fără discernământ. Trist este că maghiarii de rând nu au dorit ca în România să fie admise căsătoriile între persoane de același sex. Cu alte cuvinte nu au dorit haosul în România, conștietienți fiind că aceasta îi va afecta și pe copiii lor. Dar încrederea în liderii lor i-a determinat să nu participe la vot. Scrisoarea lui Paul Hitter către Asztalos Csaba este cât se poate de grăitoare în această privință. Vezi aici: http://www.justitiarul.ro/mesajul-lui-paul-hitter-catre-asztalos-csaba-ungurul-bruxellez-sef-cu-discriminarea-in-romania-si-mare-sustinator-al-educatiei-sexuale-in-scoli/

Despre boicotarea României prin UDMR vorbește tocmai liderul Kelemen Hunor, care recunoaște că această uniune politică are un rol clar și precis încă de la înființare, în urmă cu 25 de ani. Vezi aici: https://www.alternativenews.ro/2016/07/kelemen-hunor-scopul-udmr-este-ca-romaniei-sa-i-se-ia-ardealul.html?m=1

Alianța, de susínere a homosexualități, dintre UDMR și partidele “Pro România”, PNL, USR, PMP etc., este logică ținând seama că interesele acestor partide erau să boicoteze o legislație a PSD-ului, chiar dacă rezultatul va fi catastrofal pentru țără. Acestor interese meschine s-au adăugat și ordinele din Occident care aveau intenția introducerii propagandei LGBT în România cât mai repede posibil.

Prof. Cristian Marc


[1] Menționăm că au fost câțiva lideri ai PNL care au susținut familia normală, în contradicție cu majoritatea membrilor și liderilor acestui partid.

Un comentariu:

  1. Așa este. Politicianismul acesta, de care vorbea Corneliu Zelea Codreanu secolul trecut, este cancerul care distruge trupul curat al Țării, este generatorul principal de corupție, hoție, desfrâu nelimitat, necredință, toxicologie, toxinfecție ideologică, parvenitism, demagogie, etc. Cu alte cuvinte, de toate relele de pe lume. Cu vine se aliază acest politicianism (PSD, PNL, PMP, USR, PR, etc.) în distrugerea Țării și a Națiunii Române? Cu minoritarii. De orice etnie și ideologie (maghiari, țigani, germani, evrei, musulmani, turci, tătari, chinezi, pechinezi, americani, ruși, englezi, etc.). Ticăloșii nu au naționalitate și nici gen sau vârstă. Ticăloșii atacă împreună, precum lupii în haită, pentru a se înfrupta din trupul curat al Țării. Să nu le-ajute Dumnezeu! Afară, afară cu ungurii din Țară!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.