miercuri, 25 septembrie 2013

Atac organizat asupra unei manastiri din Moldova, judetul Suceava - schitul 12 Apostoli


    Cativa monahi care traiau in rugaciune in apropiere de Vatra Dornei au fost jefuiti si loviti cu batele de catre o gasca de tigani in propria manastire. Politia intarzie cu cercetarea cazului si infractorii sunt liberi. Imi aduc aminte de cazul parintelui Daniel de la Tanacu, care a incercat sa ajute o fata posedata de duhuri necurate. Presa din Romania a dat sistematic cazul  pe toate canalele media venind cu acuze de genul "calugarul criminal". Se vede clar ca in cazul Tanacu a fost un accident, ceea ce nu putem spune si despre atacul de la Schitul 12 Apostoli cand totul a fost organizat.

    Daca unul din monahii aflati in aparare l-ar fi ranit pe vreunul din atacatori nu ne-ar mira sa vedem articole in presa romaneasca cum ca acesta ar fi facut o infractiune. Acesti tigani sunt protejati de legile internationale, ca fiind minoritati, asemenea ungurilor, catolicilor si evreilor din Romania care isi bat joc de noi profitand de protectia SUA si UE. Dupa cate se vede, in Romania, sunt protejati toti cei care sustin haosul si provoaca tulburari si nu doar atat. Acestia ai si un sprijin important financiar, politic, mediatic ect. De ce? Pentru ca azi cotropitotii neamului nostru au inlocuit tunurile si aparatele de razboi cu legi internationale si mecanisme diplomatice supuse sistemului mondialist antinational.

prof. Gabriel Ianculita

Despre cazul monahilor de la schitul 12 Apostoli, de langa Vatra Dornei, care au fost atacati in propria manastire puteti vedea detalii accesand link-ul de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.