joi, 5 aprilie 2012

O mână călduroasă pentru copiii lui Hristos

ASTRADROM doreşte să vină în sprijinul părintelui Nicolae Tănase de la Valea Plopului, Valea Screzii (Jud. Prahova)
Părintele, Tănase duce o luptă împreună cu Asociaţia Pro Vita pentru viaţă şi sunt implicaţi într-un proiect greu de crezut <un sat al copiilor fară părinţi>. Copiii abandonaţi sau orfani, mame tinere în situaţii limită, cei saraci sau fară casa, indiferent de vârsta, formează împreună familia de care au nevoie ca să ajungă sau sa revină pe drumul lor. Rolul asociaţiei este să le ofere sprijin, o casa şi mai ales sentimentul de familie pentru ca acasă e cel mai important loc.

În anul 1990, Părintele Nicolae a început lupta sa împotriva avorturilor prin predicare. Unele tinere renunţă să avorteze, dar nu-şi pot permite un copil din motive social-economice. E căsatorit, are sase copii ai lui şi o Asociatie care luptă împotriva Avorturilor. E ajutat în munca lui de studenţi seminarişti, preoţi tineri şi de oamenii cu suflet din satele vecine.

Deoarece în luna decembrie 2011, a avut loc un incendiu la Valea Screzii, care a cuprins clădiri din care: sala de mese, camara cu alimente, clubul pentru copii, bucataria, cei de acolo trec încă printr-o încercare grea a vieţii lor.

Astfel că ASTRADROM vine către toţi oamenii cu sufletul mare, cu rugămintea să ajute copii de la Valea Plopului şi pe Pr. Nicolae Tănase să refacă adăpostul ars al "îngerilor" abandonaţi.

Să ne mobilizăm deci şi să contribuim fiecare… după posibilităţi cu donaţii care constau în:

· Alimente (ex.: ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste diverse, zacuscă, dulceață, compot, conserve diverse, biscuiti, diferite conserve, mazăre, fasole, cartofi, bulion, etc … alimente neperisabile) necesare pentru traiul de zi cu zi a copiilor şi a bătrînilor, pentru refacerea proviziilor de alimente care au ars în incendiu (cu rugămintea sa fie ambalate într-o cutie);

· bani ce se vor folosi pentru refacerea clădirilor distruse de incendiu.

Se pot trimite şi pomelnice pentru vii şi adormiţi.

Pentru a le fi de folos nici o sumă nu este prea mică: fiecare leu contează.

Avem pregătit un loc pentru depozitarea acestor cutii care să conţină donaţii în alimente şi bani, iar în câteva săptămâni sperăm cu sprijinul dumneavoastră şi ajutorul Bunului Dumnezeu să le trimitem pentru a face o bucurie celor 408 suflete de care se grijeşte Pr. Tănase.

Pentru cei interesaţi… vă rugăm sunaţi la următoarele numere de telefon: 0749294208, 0766374952, 0766434568 0740410306.

Anunţă mai departe! Puteţi ajuta şi doar prin faptul că transmiteţi apelul nostru cunoscuţilor şi prietenilor şi anunţând vecinii sau colegii de muncă şi acţionând împreună cu ei, adunând din puţinul fiecăruia alimente şi sume pe care să le donăm Asociaţiei Pro Vita pentru născuţi şi nenăscuţi.

Cei care vor sa doneze diverse sume de bani pentru copiii de la Valea Plopului şi Valea Screzii o pot face si in contul de mai jos: prin transfer bancar sau prin depunerea de numerar la orice agentie BCR sau prin mandat postal de la orice oficiu postal din tara.

· Nr. de telefon ale preotului Nicolae Tanase: 0244 280 695/ 0244/421 208 sau pe mobil 0723 597 433, respectiv 0746 014 605. /0244 421 316. Adresa la care locuiește părintele este: Bd. Nicolae Iorga nr. 72, loc. Vălenii de Munte, jud Prahova.

· Contact: Preot Nicolae Tanase – Parohia Valea Plopului, Com. Posesti, Jud. Prahova cod postal: 107440.(traseu: Ploiesti – Valenii de Munte – Valea Plopului)

· Contul si datele fiscale ale Asociatiei Pro-Vita pentru Nascuti si Nenascuti – Valea Plopului, judetul Prahova:

Cont IBAN in lei: RO42 RNCB 0211 0118 4390 0001 deschis la BCR - Valenii de Munte, Jud Prahova. CUI: 7250977

Detalii despre incendiu: http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/12/13/incendiu-la-asezamantul-parintelui-nicolae-tanase-de-la-valea-screzii-din-fericire-fara-victime-umane-foto/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.