joi, 29 decembrie 2011

Gheronda Efrem primeste prigoana cu pace in suflet

In spatele arestarii staretului Efrem se ascund interese politico-masonice.

Toti cei care doriti sa va exprimati in mod concret sprijinul pentru staretul Efrem din Sfantul Munte, un mare rugator pentru noi toti, o puteti face accesand linkul:
http://freegerontaefraim.com/ro
Tipariti scrisoarea de pe site, impreuna cu mai multe tabele, si duceti-o la preotul din parohia dumneavoastra pentru a o citi si a strange cat mai multe semnaturi in aceste zile.
E foarte important sa-l sprijinim pe staretul Efrem prin atitudinea noastra, dar va recomandam sa il sustinem si prin rugaciune.
Arestarea staretului de la Vatoped, tocmai in preajma Nasterii Mantuitorului, dovedeste cine se afla in spatele acestor actiuni: diavolul.
Sfintii mucenici din inchisorile comuniste sa il intareasca si sa il insoteasca pe noul mucenic Efrem de la Vatoped.

Un comentariu:

  1. DOAMNE, DOAMNE,.. CE SE MAI POATE INTAMPLA!!!! ...PARCA ESTE UN VIS URAT ...CA ACUM IN ZILELE NOASTRE SA SE ARESTEZE UN OM AL ADEVARATEI CREDINTE SI LA VARSTA PREASFINTIEI SALE. DA SA NE RUGAM PENTRU STARETUL EFREM SI SA FACEM FRONT COMUN CU TOTII... CU PREOTII ..CU MIRENII ...TOTI ..SA-L RUGAM PE BUNUL DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE IERTE DE PACATE, SA NE DEA SI NOUA DIN DARUL DUHULUI SFANT.. SA PUTEM MARTURISI LA NEVOIE. DOAMNE AJUTA SI LA MULTI ANI CU MULTA PACE SI LINISTE IN SUFLETE.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.