vineri, 13 noiembrie 2015

Demascarea diversiunilor din presa bazate pe lozinca sorosista: "Vrem spitale nu catedrale". Marturia preotului Vasile Birlean(u), care a fost la clubul Colectiv in noaptea incendiului.

     Presa din Romania a instigat o parte a populatiei impotriva Bisericii Ortodoxe. Reprezentantii Bisericii au fost luati cu asalt (prin surprindere) de atacurile presei. Anumite raspunsuri spontane ale unor preoti au fost interpretate tendentios de unii reprezentanti ai mass-mediei.

     In emisiunea REALITATEA SPIRITUALA din 8 noiembrie 2015 de la "Realitatea TV" moderata de George Grigoriu, preotul Vasile Birlean(u) povesteste ce a facut in noaptea incendiului cand a ajuns la clubul Colectiv. In emisiune a fost si arhimandritul Ciprian Gradinaru.






Clubul Colectiv si incendiul care trezeste suspiciuni. Masacru sau accident?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.