vineri, 6 noiembrie 2015

Tragedia de la clubul “Colectiv”. Speculatiile politice si antiortodoxe ale presei au scopul de instigare la ura impotriva Bisericii.

Stema formatiei care isi lansa albumul la Colectiv

Comunicat de presa



     Astradrom, isi exprimă regretul fata de incidentul din Bucuresti care a avut loc la clubul “Colectiv” dar si dezacordul fata de manipulările create de mass-media cu tenta politica si anti ortodoxa. S-au văzut atacuri impertinente din partea presei la adresa Bisericii Ortodoxe si a patriarhului ei. Cine are putin discernamant observa modul jusnic prin care se fac speculatii tendențioase cautand cu tot elanul denigrarea Bisericii, ceea ce a devenit caracteristic unei parti a presei romanesti.

     Amintim ca la manifestațiile ce au avut loc in Bucuresti se aflau persoane care, in repetate rânduri, atacau Biserica Ortodoxa si morala crestina. Aceiasi protestatari care au scandat lozinci impotriva Bisericii Ortodoxe au fost intalniti si la manifestatii de sustinere a homosexualitații, dar si atunci când se punea problema construirii unui lacas de cult ortodox, a scoaterii icoanelor din scoli si din institutiile publice, etc.

      Biserica Ortodoxa a avertizat public prin slujitorii ei pericolul imoral al sarbatorilor satanice de Halloween. In acest sens s-a tras un semnal de alarma pentru parintii copiilor care au fost ademeniti catre astfel de “sarbatori” demonice, recomandandu-li-se sa nu isi lase copiii la astfel de "petreceri". http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2015/10/preoti-din-romania-despre-demonizarea.html

     In literatura ortodoxă se găsesc suficiente informații din care cei interesați pot afla mai multe despre satanismul din muzica rock. Se stie că numele formatiei era "Goodbye to Gravity" (La revedere gravitatie) iar conceertul din clubul “Colectiv” avea in prim plan lansarea albumului intitulat “Mantras of war” (mantra pentru razboi). Prima melodie din albumul lasansat se intitula "The day we die” (Ziua in care o sa murim). De aici reiese caracterul ocult al formatiei rock si mesajului transmis ce rasuna in difuzoarele clubului “Colectiv” din acea noapte.

    Menționăm ca atacurile tendențioase impotriva Bisericii Ortodoxe sunt nefondate, iar manipularea creată de presă nu aduce nici un folos familiilor indurerate, ci dimpotriva creeaza haos si tulburare. Preotii chemati la casele familiilor indurerate au mers de cate ori au fost solicitati fara sa se foloseasca de acest prilej in scopuri publicitare. Cu toții ne exprimam durerea si atasamentul fată de victimele acestui tragic accident si suntem de acord ca vinovații sa fie trasi la răspundere.

     "Vitejiile" si "fanatismele" provocate de mass-media din România nu sunt benefice chiar daca acestea le mareste rating-ul. Ele au rolul clar de a incita la tulburare provocand haos agitatie in rândul populatiei. Aceste “interventii” jurnalistice au creeat teren prielnic speculatiilor de ordin politic.

     Cerem massmedei-ei românești să aibă discernământ si echilibru in relatările legate despre acest subiect si sa tina cont de familiile îndurerate care in aceste momente nu au nevoie de scandaluri publice ci de sprijin.

Biroul de presa ASTRADROM,
Mirela Marga


Acestui comunicat, redactia noastra ataseaza si versurile in limba romana ale melodiei “The day we die” (Ziua in care o sa murim), interpretata de “Goodbye to Gravity”:


Da drumul si roaga-te pentru libertate
Inca un rand sarind in flacari
Buzele moi sunt liderii schimbarii
De acum incolo oricine este vinovat

Ma uit in sus la tovarasii mei
O artilerie cu sufletul la gura
Pastrati privirile atintite catre inamici
Si dati capacul anarhiei jos

Conduita voastra binevoitoare a mers prost
Ar fi trebuit sa stiti asta in tot acest timp
Nu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de vii
Pentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murim

Iata o indoiala de credinciosi
Dibacia mainii este lectia ce o tin
Sub disparitia constiintei
Catre toate credintele voastre fixe

Pastreasa-ti locul pe campul de lupta
Umplut cu viata, oase si dispret
Strangeti din pumni, sunt predispus sa lupt
Apasa pe tragaci si da tonul

Conduita voastra binevoitoare a mers prost
Ar fi trebuit sa stiti asta in tot acest timp
Nu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de vii
Pentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murim

Apasa pe acel tragaci

Sa va dau dracu’ toata coruptia nelegiuita
Este aici inca de la inceputurile noastre, dar nu am putut vedea
Toate timpurile in care ne-am simtit asa goi
Cum dorintele noastre erau spanzurate
In tot acest timp am fost incuiati
Si nu a fost nimic de spus pana azi

Nu suntem numere, suntem liberi
Nu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de vii
Pentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murim

Nu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de vii
Pentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murim


Un comentariu:

  1. Documentar exceptional-SIRENELE-SATANISMUL MUZICII ROCK

    https://www.youtube.com/watch?v=UdzToVzq4Jw&list=PLH3XWoBwWI6jvIRXdnsuNtcG7FeaIlvAN&index=1

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.