sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Germania returneaza emigranti Sirieni



 

Angela Merkel cedează presiunilor interne, iar Germania începe repatrierea refugiaților


Angela Merkel se află într-o situație dificilă în Germania și face față din ce în ce mai greu presiunii tot mai intense din partea aripii de dreapta din partidul său creștin-democrat, care îi reproșează că a permis ca sute de mii de imigranți și refugiați să pătrundă în Germania.


Din acest motiv, autoritățile germane vor demara în această săptămână repatrierea în țările de origine, din vestul Balcanilor, a solicitanților de azil respinși, a informat marți o sursă guvernamentală, citată de agenția Reuters.

Guvernul a repetat că dorește să accelereze în același timp examinarea cererilor de azil și repatrierile. În acest cadru, Berlinul a încheiat un acord cu Albania, Kosovo și Muntenegru, care au acceptat revenirea solicitanților ale căror acte de identitate au expirat ori au fost distruse.

Mulți dintre aceștia și-au aruncat actele de identitate imediat ce au intrat în Germania, ceea ce explică faptul că numai 30% dintre solicitanții respinși vor fi repatriați.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.